Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
5
Selam,

Biliyorsunuz ki DTS Sound Unbound bir uzamsal ses teknolojisi yazılımı. Bu yazılımı etkinleştirince kulaklıkta hissedilen ses kalitesi önemli ölçüde artıyor. Rock-Metal dinleyicisi olarak HyperX Cloud 3 kulaklıkta ses kalitesini çok iyileştirdiğini söyleyebilirim. Zaten HyperX Cloud 3 kullanıcılarına ücretsiz ömür boyu lisans tanımlanıyor. Ama ben son zamanlarda bir sorun yaşıyordum.

DTS Sound Unbound uygulamasını açtığım zaman, "Buy License" diyordu. HyperX Cloud 3 kulaklığım bağlı olmasına rağmen bu hatayı alıyordum. Bayağı uğraştım ama bir türlü çözülmedi. Meğer aşırı basit bir çözümü var mış. Nasıl bu kadar basitti hâlâ anlamış değilim. :D Çok uzun, detaylı ve emek isteyen bir çözüm konusu olmadığının farkındayım ama benim gibi aynı sorunu yaşayan diğer kullanıcılar da benim gibi boş yere çözümü aramakla uğraşmasın diye konuyu açıyorum.

DTS Sound Unbound yazılımını açın, sağ üstteki üç çizgiye tıklayın ve "Refresh License" deyin. Bu kadar, HyperX Cloud 3 kulaklığınıza tanımlı ücretsiz lisans tekrardan aktif hâle gelecek.

1767553904147.webp

İyi sosyaller.