Bugün MediaMarkt üzerinden mağazadan teslim al seçeneğiyle Cloud 3 aldım ama hayatımın en kötü kulaklık deneyimi oldu. Sesler çok az, üstündeki tekerler en sonda, Windows sesi 100. Ona rağmen Valorant'ta neredeyse hiçbir şey duymuyorum. Kolay iade talebi oluşturdum. İade sizce kabul olur mu? Olması lazım bence kesinlikle.
Detaylar
Kim cevapladı?DarthGorsoy
Bilgin
DTS:X'in kendi uygulamasını kurdun mu diyeceğim ama normal halinde de az gelmemesi gerek sesin.
Cidden az geliyor normal değil yani belli 4-5 kişide yaşamış başka forumlarda Reddit'de falanda bayağı kişi var bu sorunu yaşayan ilginç.DTS:X'in kendi uygulamasını kurdun mu diyeceğim ama normal halinde de az gelmemesi gerek sesin.
DarthGorsoy
Bilgin
Cidden az geliyor normal değil yani belli 4-5 kişide yaşamış başka forumlarda Reddit'de falanda bayağı kişi var bu sorunu yaşayan ilginç.
Anladim hocam. Üzüldüm, geçmiş olsun.
Teşekkürler, umarım başka arkadaşlarda fikir verirler.
Bu sorunu yaşayan çok kişi gördüm. Kendimde denedim. Sesleri harbi rezalet ve azdı. Belki bana gelen ürün sorunludur.Cidden az geliyor normal değil yani belli 4-5 kişide yaşamış başka forumlarda Reddit'de falanda bayağı kişi var bu sorunu yaşayan ilginç.
Bundan önce ve şu an da 7Hz sonus kullanıyorum buna bin basar kulak içi biraz rahatsız ediyordu o yüzden kulak üstü lazımdı bir tane Cloud 3 alayım dedim sonuç böyle.Bu sorunu yaşayan çok kişi gördüm. Kendimde denedim. Sesleri harbi rezalet ve azdı. Belki bana gelen ürün sorunludur.
Büyük ihtimalle benim üründe sorun var iade talebi oluşturdum değişimde olabilir benim için kusuru yok ama biraz soğudum kulaklıktan açıkçası.Aynı ürünü uzun süredir kullanıyorum sesler çok çok iyi. Cihazda sorun olabilir mümkünse değişim isteyin.
DTS: X'in kendi uygulamasını kurdun mu diyeceğim ama normal halinde de az gelmemesi gerek sesin.
Arkadaşın dediği gibi normal halide az geliyor. DTS sound unbound ses sorununu çözüyor ama EQ ayarları düzgün yapılırsa anca adam ediliyor kulaklık. Gerçekten bende pişman oldum aldığıma. Hijyen ürünü olarak geçmese direkt iade edeceğim.