Bugün MediaMarkt üzerinden mağazadan teslim al seçeneğiyle Cloud 3 aldım ama hayatımın en kötü kulaklık deneyimi oldu. Sesler çok az, üstündeki tekerler en sonda, Windows sesi 100. Ona rağmen Valorant'ta neredeyse hiçbir şey duymuyorum. Kolay iade talebi oluşturdum. İade sizce kabul olur mu? Olması lazım bence kesinlikle.
Detaylar
Kim cevapladı?Siteye üstün körü baktım. USB ve jack olarak ayrı girişleri mi var? Yoksa bilgisayar için sadece jack mı?
Eğer USB de oluyorsa kesinlikle USB ile bağlanıjn yani kulaklığın ses kartını kullanın.
Jack ise ses kartının performansı etki edebilir. DTS dışında şu ayarlar varsa açabilirsin. Daha net ve çok gelmesini sağlar.
Eğer USB de oluyorsa kesinlikle USB ile bağlanıjn yani kulaklığın ses kartını kullanın.
Jack ise ses kartının performansı etki edebilir. DTS dışında şu ayarlar varsa açabilirsin. Daha net ve çok gelmesini sağlar.
Yanlış bilgi - Cloud III ses kartına sahiptir
Daha önce BlackShark V2 SE kullandım onunla karşılaştırdığım zaman sesi daha az ama kendi sesi ve Windows sesi tamamen açık olduğunda 1 metre mesafeden gayet iyi duyuyorum. Senin aldığın cihazda mı sorun var bilemedim ama sesi öyle çok az değil sadece bir tık az diyebilirim. Ayrıca Cloud 3 kendi ses kartı olmadığı için anakartta ki ses kartının kalitesine bağlı olarak kaliteden ödün verebilir.
Ben kendi uygulaması olan HyperX NGenuity'i kullanıyorum orada DtsX kapalı, Equalizer açık, Optimizer seçili olarak kullanıyorum. Mesela benim anakart MSI Pro B760M-P modeli Cloud 3'ü PUBG Mobile için almıştım çok memnun kaldım mı? Kalmadım, sıradan bir kulaklık hissiyatı verdi bana. Bazen arkadaşlar ses var diyor ben duymuyorum ya kulaklarım da sıkıntı var ya da Cloud 3 üst düzey ses kasılacak bir kulaklık değil anlamadım. Bass olarak da düşük kalıyor biraz. Arkadaşımda Cloud 2 var adam her türlü benden iyi ses kasıyor
Ben kendi uygulaması olan HyperX NGenuity'i kullanıyorum orada DtsX kapalı, Equalizer açık, Optimizer seçili olarak kullanıyorum. Mesela benim anakart MSI Pro B760M-P modeli Cloud 3'ü PUBG Mobile için almıştım çok memnun kaldım mı? Kalmadım, sıradan bir kulaklık hissiyatı verdi bana. Bazen arkadaşlar ses var diyor ben duymuyorum ya kulaklarım da sıkıntı var ya da Cloud 3 üst düzey ses kasılacak bir kulaklık değil anlamadım. Bass olarak da düşük kalıyor biraz. Arkadaşımda Cloud 2 var adam her türlü benden iyi ses kasıyor
Son düzenleyen: Moderatör:
Hijyen ürünü olsa da sonuçta ortada sorunlu bir ürün var iade almazlar mı yine de?Arkadaşın dediği gibi normal halide az geliyor. DTS sound unbound ses sorununu çözüyor ama EQ ayarları düzgün yapılırsa anca adam ediliyor kulaklık. Gerçekten bende pişman oldum aldığıma. Hijyen ürünü olarak geçmese direkt iade edeceğim.
Cloud 3'ün ses kartı var.
Benim kendi ses kartimda var moondrop dawn Pro onunla da denedim sesini 100 yaptığımda ancak normal bir kulaklık seviyesine geliyor benim de içime sinmedi açıkçası.
Nerde var kendi ses kartı? Neden raporlanıp uyarı alıyorum ben?
Kendi kullandığım cihazın neyi var neyi yok bilmiyor muyum ben kardeşim? Bunu araştırarak aldım cihazı görsellerini mi atayım?
Nerede var kendi ses kartı? Neden raporlanıp uyarı alıyorum ben?
Kendi kullandığım cihazın neyi var neyi yok bilmiyor muyum ben kardeşim? Bunu araştırarak aldım cihazı görsellerini mi atayım?
Jack girişinin yanıda gelen USB ses kartı görevi görüyor?
Hijyen ürünü olsa da sonuçta ortada sorunlu bir ürün var iade almazlar mı yine de?
Ürün genel anlamda sanırsam böyle bu konuda şikayet çok var. Büyük ihtimal kulaklığın yazılımı ile alakalı bir sorun. Siz garantide değişim yapın büyük ihtimal aynı kalitede bir ürün gelecek.
Jack girişinin yanıda gelen USB ses kartı görevi görüyor?
Alla Allah öğrenmiş olduk o zaman sağ ol.