Yer
Unknown
Esenlikler,

HyperX Cloud 3 kulaklığa sahibim. Bundan birkaç ay önce burada açılan bir indirim konusunda Saramonic markasının SR-MV2000 model mikrofonunun güzel bir fiyata düştüğünü görüp satın almıştım.

Lakin bugün aklıma bir şey takıldı. Acaba HyperX Cloud 3'ü kullanmaya devam edip Saramonic'i rafa mı kaldırsam diye düşündüm. Masada biraz yer kaplıyor gibi. Onun haricinde ikisinin mikrofon kalitesini karşılaştırmadığım için hangisinin daha iyi olduğunu bilmiyorum.

HyperX Cloud 3'e gelecek olursak; mikrofonu ağzıma yaklaştırdığımda sanırım nefes sesi gidiyormuş. Her iki mikrofon içinde sistemim komple AMD bileşenleri olduğundan dolayı henüz bir arka plan seslerini, gürültülerini, nefes seslerini vs. kesecek bir uygulama bulamadım. Uzun lafın kısası, hangi mikrofonu tercih etmemi önerirsiniz?

Bahsettiğim diğer mikrofonun linki: https://www.akakce.com/profesyonel-...sr-mv2000-usb-mikrofon-fiyati,1239421903.html

Hangi amaca hizmet edeceğini bilmiyorum ama Cloud 3 mikrofonu bence günlük kullanım için yeterli. Belki daha mantıklı bir yolu vardır bilmiyorum ama Windows'un kendi ses kaydedici programı var, ordan kendi sesinizi kaydedip bakabilirsiniz mikrofonların farkına.