Makaleler
4
Yer
Asphodel
1781717473692.webp

Kupon herkeste gözüküyor mu emin değilim gözüme soka soka kullan yazıyordu.

Son düzenleme:
Son düzenleyen: Moderatör:
Peltayı iade edip umarım alabilirim. Onun dışında @Livo kumaş ped ile gözlük ile kullanım rahatsız eder mi merak ediyorum.
Ben de gözlükle kullanıyorum, bir problem yaşatmadı. Kumaş ped işi kumar biraz, müşteri temsilcisi denk getirmeniz gerekiyor.

Sırf desteği için bile C3s önerebilirim kanıtlı şekilde sorununuzu iletirseniz sıfır kulaklık bile yolluyorlar elinizdekini istemeden.

Konu açmaktan sıkıldım direkt C3s konu başlığı lazım.

Cloud 3S'in kumaş pedleri ellerinde yok. Ben düzgünce 2'nin kumaş pedi uyuyorsa yollayabilir misiniz diye sordum. Bazılarına olumsuz cevap vermişler, bana yolladılar.

Her gün yazarım, birisi mutlaka olumlu cevap verir umarım. Onun dışında sanırsam Cloud 2 ped'i 350 TL, en kötü onu alırız veya soğutmalı ped alırız Wraith'den. Ama şansımı denersem mutlaka iyisine denk gelirim bir gün diye düşünmekteyim.

Her gün yazarım, birisi mutlaka olumlu cevap verir umarım. Onun dışında sanırsam Cloud 2 ped'i 350 TL, en kötü onu alırız veya soğutmalı ped alırız Wraith'den. Ama şansımı denersem mutlaka iyisine denk gelirim bir gün diye düşünmekteyim.

Fazla zorlamayın birini banlamışlardı :D

Çok zorlarsanız bu şekilde ban yiyorsunuz…