trucker

Çalışkan
Merhaba, yakın zamanda Hepsiburada satıcısından bu kulaklığı aldım. Kulaklığın ses kalitesi ve mikrofonu beni tatmin etti. Ancak sol kulağımda kulaklığı taktıktan 10–15 dakika sonra ağrı yapıyor. Mikrofondan mı kaynaklı diye çıkarıp denedim, değişmedi. Sağ kulağımda ise sanki hiç yokmuş gibi, ürünü hissetmiyorum bile.
Ürünü 2 hafta olacak kullanıyorum. İadeye bulaşmak istemiyorum, hijyen ürünü olduğu için ama rahatsız ediyor. Gözlük kullanıyorum, ne yapmamı önerirsiniz?
Rahatlık konusunda iyi olan, wireless, sesi ve mikrofonu orta seviyede olan bir kulaklık önerebilir misiniz? Bir de şöyle bir ped satılıyor, işimi görür mü?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, yakın zamanda Hepsiburada satıcısından bu kulaklığı aldım. Kulaklığın ses kalitesi ve mikrofonu beni tatmin etti. Ancak sol kulağımda kulaklığı taktıktan 10–15 dakika sonra ağrı yapıyor. Mikrofondan mı kaynaklı diye çıkarıp denedim, değişmedi. Sağ kulağımda ise sanki hiç yokmuş gibi, ürünü hissetmiyorum bile.
Ürünü 2 hafta olacak kullanıyorum. İadeye bulaşmak istemiyorum, hijyen ürünü olduğu için ama rahatsız ediyor. Gözlük kullanıyorum, ne yapmamı önerirsiniz?
Rahatlık konusunda iyi olan, wireless, sesi ve mikrofonu orta seviyede olan bir kulaklık önerebilir misiniz? Bir de şöyle bir ped satılıyor, işimi görür mü?

1. Kulaklık Ayarlarını Kontrol Etme:
- Kulaklığın başlıklarını ve yanak kısımlarını kontrol edin. Sıkı veya tam oturmayan bir yapıda olabilir.
- Kulaklığın açısını değiştirin. Daha fazla rahatlık sağlayabilir.

2. Kulak Pedi Kullanma:
- Amazon'da bahsettiğiniz pedleri kullanmayı deneyin. Bu pedler kulaklıkla daha yumuşak bir temas sağlayabilir.
- Pedleri kulaklığın mevcut başlıklarının üzerine yerleştirin. Kullanım sonrası rahatlık düzeyini gözlemleyin.

3. Kulaklık Yerleşimi:
- Kulaklığın düzgün oturduğundan emin olun. Kulaklık sıkı bir şekilde oturması durumunda rahatsızlık yaratabilir.
- Gözlük kullanımınızı göz önünde bulundurarak, kulaklığı gözlüklerin üzerine değil, altına oturtmayı deneyin.

4. Alternatif Kulaklık Önerileri:
- Rahat, wireless bir kulaklık olarak Sony WH-CH710N veya Jabra Elite 45h gibi modelleri düşünebilirsiniz. Bu kulaklıklar genellikle daha rahat bir deneyim sunar ve iyi ses kalitesine sahiptir.

5. Kullanım Süresini Kısıtlama:
- Kulaklığı takma süresini biraz kısıtlayın. Uzun süreli kullanımdan kaçının, böylece kulaklık ile yaşadığınız rahatsızlık azalabilir.

6. Dinlenme ve Alternatif Kulaklık Kullanma:
- Kulaklığınız rahatsız edici olmaya devam ediyorsa, başka bir kulaklık deneyin veya kısa sürelerle dinlenme araları verin.

Faydalı olacaksa yukarıdaki adımları deneyin ve kulaklıkla kullanırken rahatlığınızı artırmaya çalışın.