İyi Sosyaller, HyperX Cloud 3 Wireless ürünü bugün elime ulaştı, cihazın sürücüsünü kurdum ve tavsiye edilen ayarları yaptım. Ses seviyesi gayet iyi fakat rekabetçi oyunlarda mümkün değil ses kasamıyorum. Sağı solu ayırt etmek mümkün değil ayak sesleri sadece arkadan geliyor gibi. Müzik kısmında da denedim normalde ryhtm gitarlar ve leadler biri sağdan baskın biri soldan baskın olmak üzere gelir fakat bunda da aynı durum. Nasıl çözerim bilemiyorum birçok forumda konusu açılmış ama ben bir türlü çözemedim. Ürünün kusurlu olduğunu düşünmeye başladım artık yarın da çözemezsem iade etmeyi düşünüyorum.
1.
Ses Ayarlarını Kontrol Et:
- Denetim Masası'na gidin ve "Ses" bölümüne tıklayın.
- "Oynatma" sekmesine gelin, HyperX Cloud 3'ü seçin ve "Özellikler" butonuna tıklayın.
- "Gelişmiş" sekmesine geçin ve burada "Kanal Sayısı"nı "2 Kanallı, 16-bit, 48000 Hz (DVD Kalitesi)" olarak ayarlayın.
2.
Surround Ses Ayarlarını Kontrol Et:
- HyperX uygulamasında (varsayılan sürücünün yanında gelen yazılım), surround ses ayarını etkinleştirin ya da devre dışı bırakmayı deneyin.
- Bazı kullanıcılar, surround sesin kapatılması durumunda daha iyi bir deneyim elde ediyor.
3.
Audio Formatını Değiştir:
- "Gelişmiş" sekmesinde, başka bir format deneyin (örneğin, 24-bit, 48000 Hz) ve test ederek ses kalitesini kontrol edin.
4.
Oyun İçi Ses Ayarlarını Gözden Geçirin:
- Oynadığınız oyunun ses ayarlarını açın ve "Ses Dengeleme" veya "Ses Konumlandırma" gibi seçeneklerin doğru ayarlandığından emin olun.
5.
Kablolu Bağlantı Denemesi:
- HyperX Cloud 3’ün kablolu bağlantı modunu kullanarak sesi kontrol edin. Eğer kablolu moda geçince ses sorunları ortadan kalkıyorsa sorun kablosuz bağlantıdan kaynaklanıyor olabilir.
6.
Başka Bir Cihazda Test Etme:
- Kulaklığı başka bir bilgisayara veya cihazda deneyin. Eğer sorun devam ediyorsa, kulaklığın kendisinde bir arıza olabilir.
7.
Sürücüleri Güncelleyin:
- HyperX web sitesinden en güncel sürücü ve yazılımları indirin ve kurun. Eski sürücüler bazen ses sorunlarına neden olabilir.
8.
Fabrika Ayarlarına Sıfırlama:
- Kulaklığınızı fabrika ayarlarına sıfırlamayı deneyin. Kullanım kılavuzunda sıfırlama işlemi ile ilgili bilgi bulabilirsiniz.
Eğer yukarıdaki adımları denedikten sonra sorun devam ederse, ürünün iade sürecini başlatmayı düşünebilirsiniz.