unbeleuchtet

Uzman
1 ay önce aldım son 1 haftadır CS2 oynarken veya YouTube izlerken sürekli robotik ses geliyor. NGenuity'nin hem beta hem normal sürümünü denedim, oyun esnasında kapatıp açmayı denedim, farklı USB portlarına takmayı denedim sorun hala süregelmekte. Sorunun DTS:X ile alakalı olabileceğini de düşünmüyor değilim. Sorun nedir?

Sorunun kaynağı nedir bilmiyorum ama başka forumlarda da benzer sorunu yaşayanlar olmuş. Dongle'ı kasanın arka portlarındaysa ön porta takın diyen olmuş. Ben hep arka portta kullandım. 2 gün bende aynı sorunu yaşadım. Sonra kendiliğinden geçti. Ayrıca bu kulaklığı da önermiyorum çünkü yazılım ve güncelleme problemi var. Ben kulaklığı son sürüme güncelleyemedim.

Sorunun kaynağı nedir bilmiyorum ama başka forumlarda da benzer sorunu yaşayanlar olmuş. Dongle'ı kasanın arka portlarındaysa ön porta takın diyen olmuş. Ben hep arka portta kullandım. 2 gün bende aynı sorunu yaşadım. Sonra kendiliğinden geçti. Ayrıca bu kulaklığı da önermiyorum çünkü yazılım ve güncelleme problemi var. Ben kulaklığı son sürüme güncelleyemedim.
Eski sürüme nasıl dönerim? Her portu kullandim sorun devam ediyor.