EQ ayarı ile alakalı değil, default ayarda da normalde kullandığım ayarda da yapmaya başladı. Apex Legends oynarken bütün karakter konuşmalarında, oyun başlarken gelen seslerde ve bombaların sonlarında cızırtı var. 2 hafta oldu alalı, hiçbir sorun yoktu. Ses seviyesi ile de alakası yok, %50'de kullanıyorum zaten.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 18 Şubat 2025
Garantiye yollayın. Ses olmayınca dip ses olması normal ama sizin dediğiniz olay bu değil. Ürün hatalı. Hatta garantide değil direkt değişim isteyin.EQ ayarı ile alakalı değil, default ayarda da normalde kullandığım ayarda da yapmaya başladı. Apex Legends oynarken bütün karakter konuşmalarında, oyun başlarken gelen seslerde ve bombaların sonlarında cızırtı var. 2 hafta oldu alalı, hiçbir sorun yoktu. Ses seviyesi ile de alakası yok, %50'de kullanıyorum zaten.
Garantiye yollayın. Ses olmayınca dip ses olması normal ama sizin dediğiniz olay bu değil. Ürün hatalı. Hatta garantide değil direkt değişim isteyin.
Hocam N11'den aldım ve 2 hafta oldu imkanı yok değiştirmezler diye düşünüyorum. Mecbur garantiye vereceğiz artık.
Sen önce bir n11 e yaz öyle garantiyi düşün.Hocam N11'den aldım ve 2 hafta oldu imkanı yok değiştirmezler diye düşünüyorum. Mecbur garantiye vereceğiz artık.
Yok hocam maalesef tek seçenek garanti. Normal kullanımda çok nadir sadece oyunda belirgin olduğu için büyük ihtimal sorun yok deyip geri gönderecekler.
Yeni konular
-
Samsung Galaxy Tab S9 ve Galaxy Tab S11 arasında hangisi tercih edilmeli?
- Mr. Soprano
-
Makine Çeviri Librarian: Tidy Up the Arcane Library! Türkçe Yama
- Calypso Çeviri
-
-
HP Victus'taki SSD Casper Excalibur G770'e uyar mı?
- BirForumcuKişi
-
-
-
-