Livo 22 Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 2.753 Makaleler 4 Çözümler 19 Beğeniler 2.181 Yer Asphodel Bugün 02:38 #11 Evet geliyor. @SMMK Son düzenleme: Bugün 02:47
KS KS S SMMK 2 Uzman Katılım 17 Ağustos 2025 Mesajlar 63 Çözümler 1 Beğeniler 13 59 dakika önce #12 Livo dedi: Evet geliyor. @SMMK Genişletmek için tıkla... Yazılımı yükleyip tekrar deneyeyim dedim. Yükler yüklemez cızırtı geri başladı. İadeyle uğraşmaya değmez galiba. Sorun kronik gibi.
Livo dedi: Evet geliyor. @SMMK Genişletmek için tıkla... Yazılımı yükleyip tekrar deneyeyim dedim. Yükler yüklemez cızırtı geri başladı. İadeyle uğraşmaya değmez galiba. Sorun kronik gibi.
Hasanxcd 20 Yetkin Katılım 9 Ağustos 2024 Mesajlar 559 Çözümler 2 Beğeniler 238 44 dakika önce #13 SMMK dedi: Yazılımı yükleyip tekrar deneyeyim dedim. Yükler yüklemez cızırtı geri başladı. İadeyle uğraşmaya değmez galiba. Sorun kronik gibi. Genişletmek için tıkla... İade etmekten bahsetmiyoruz hocam HyperX yurt dışı destek direkt olarak yenisini gönderiyor eskisini de almıyorlar.
SMMK dedi: Yazılımı yükleyip tekrar deneyeyim dedim. Yükler yüklemez cızırtı geri başladı. İadeyle uğraşmaya değmez galiba. Sorun kronik gibi. Genişletmek için tıkla... İade etmekten bahsetmiyoruz hocam HyperX yurt dışı destek direkt olarak yenisini gönderiyor eskisini de almıyorlar.