Livo Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 2.793 Makaleler 4 Çözümler 19 Beğeniler 2.209 Yer Asphodel 27 Ağustos 2026 #11 Evet geliyor. @SMMK Son düzenleme: 27 Ağustos 2026
KS KS S SMMK Uzman Katılım 17 Ağustos 2025 Mesajlar 91 Çözümler 1 Beğeniler 24 27 Ağustos 2026 #12 Livo dedi: Evet geliyor. @SMMK Genişletmek için tıkla... Yazılımı yükleyip tekrar deneyeyim dedim. Yükler yüklemez cızırtı geri başladı. İadeyle uğraşmaya değmez galiba. Sorun kronik gibi.
Livo dedi: Evet geliyor. @SMMK Genişletmek için tıkla... Yazılımı yükleyip tekrar deneyeyim dedim. Yükler yüklemez cızırtı geri başladı. İadeyle uğraşmaya değmez galiba. Sorun kronik gibi.
Hasanxcd Üstün Katılım 9 Ağustos 2024 Mesajlar 644 Çözümler 2 Beğeniler 274 27 Ağustos 2026 #13 SMMK dedi: Yazılımı yükleyip tekrar deneyeyim dedim. Yükler yüklemez cızırtı geri başladı. İadeyle uğraşmaya değmez galiba. Sorun kronik gibi. Genişletmek için tıkla... İade etmekten bahsetmiyoruz hocam HyperX yurt dışı destek direkt olarak yenisini gönderiyor eskisini de almıyorlar.
SMMK dedi: Yazılımı yükleyip tekrar deneyeyim dedim. Yükler yüklemez cızırtı geri başladı. İadeyle uğraşmaya değmez galiba. Sorun kronik gibi. Genişletmek için tıkla... İade etmekten bahsetmiyoruz hocam HyperX yurt dışı destek direkt olarak yenisini gönderiyor eskisini de almıyorlar.
Livo Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 2.793 Makaleler 4 Çözümler 19 Beğeniler 2.209 Yer Asphodel 27 Ağustos 2026 #14 SMMK dedi: Yazılımı yükleyip tekrar deneyeyim dedim. Yükler yüklemez cızırtı geri başladı. İadeyle uğraşmaya değmez galiba. Sorun kronik gibi. Genişletmek için tıkla... Sorununuzu kanıtladığınız anda ped mikrofon dongle kulaklık hepsinin desteğini sağlıyorlar, bozuk üründe sizde kalıyor; iade falan yok.
SMMK dedi: Yazılımı yükleyip tekrar deneyeyim dedim. Yükler yüklemez cızırtı geri başladı. İadeyle uğraşmaya değmez galiba. Sorun kronik gibi. Genişletmek için tıkla... Sorununuzu kanıtladığınız anda ped mikrofon dongle kulaklık hepsinin desteğini sağlıyorlar, bozuk üründe sizde kalıyor; iade falan yok.
KS KS S SMMK Uzman Katılım 17 Ağustos 2025 Mesajlar 91 Çözümler 1 Beğeniler 24 27 Ağustos 2026 #15 Livo dedi: Sorununuzu kanıtladığınız anda ped mikrofon dongle kulaklık hepsinin desteğini sağlıyorlar, bozuk üründe sizde kalıyor; iade falan yok. Genişletmek için tıkla... İnanmamıştım ama yinede iletişime geçtim destekle. Onlarda aldığınız yerle iletişime geçin iade edin diyor. Hasanxcd dedi: İade etmekten bahsetmiyoruz hocam HyperX yurt dışı destek direkt olarak yenisini gönderiyor eskisini de almıyorlar. Genişletmek için tıkla...
Livo dedi: Sorununuzu kanıtladığınız anda ped mikrofon dongle kulaklık hepsinin desteğini sağlıyorlar, bozuk üründe sizde kalıyor; iade falan yok. Genişletmek için tıkla... İnanmamıştım ama yinede iletişime geçtim destekle. Onlarda aldığınız yerle iletişime geçin iade edin diyor. Hasanxcd dedi: İade etmekten bahsetmiyoruz hocam HyperX yurt dışı destek direkt olarak yenisini gönderiyor eskisini de almıyorlar. Genişletmek için tıkla...
Hasanxcd Üstün Katılım 9 Ağustos 2024 Mesajlar 644 Çözümler 2 Beğeniler 274 27 Ağustos 2026 #16 Müşteri desteği buraya yazdığınıza emin misiniz?
KS KS S SMMK Uzman Katılım 17 Ağustos 2025 Mesajlar 91 Çözümler 1 Beğeniler 24 27 Ağustos 2026 #17 Hasanxcd dedi: Müşteri desteği buraya yazdığınıza emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Evet
Hasanxcd Üstün Katılım 9 Ağustos 2024 Mesajlar 644 Çözümler 2 Beğeniler 274 27 Ağustos 2026 #18 30 gün geçmediği için normal ben 3 ay sonra talep etmiştim göndermişlerdi.
KS KS S SMMK Uzman Katılım 17 Ağustos 2025 Mesajlar 91 Çözümler 1 Beğeniler 24 27 Ağustos 2026 #19 Hasanxcd dedi: 30 gün geçmediği için normal ben 3 ay sonra talep etmiştim göndermişlerdi. Genişletmek için tıkla... İşin kötü yanı indirim bitti. İade edemem arada bin tl var
Hasanxcd dedi: 30 gün geçmediği için normal ben 3 ay sonra talep etmiştim göndermişlerdi. Genişletmek için tıkla... İşin kötü yanı indirim bitti. İade edemem arada bin tl var
Hasanxcd Üstün Katılım 9 Ağustos 2024 Mesajlar 644 Çözümler 2 Beğeniler 274 27 Ağustos 2026 #20 SMMK dedi: İşin kötü yanı indirim bitti. İade edemem arada bin TL var. Genişletmek için tıkla... 30 gün geçtikten sonra tekrar söyleyin bu sefer RMA ekibini devreye sokarlar muhtemelen.
SMMK dedi: İşin kötü yanı indirim bitti. İade edemem arada bin TL var. Genişletmek için tıkla... 30 gün geçtikten sonra tekrar söyleyin bu sefer RMA ekibini devreye sokarlar muhtemelen.