Detaylar
Kim cevapladı?Yazılımı yükleyip tekrar deneyeyim dedim. Yükler yüklemez cızırtı geri başladı. İadeyle uğraşmaya değmez galiba. Sorun kronik gibi.
Hasanxcd 20
Yetkin
Yazılımı yükleyip tekrar deneyeyim dedim. Yükler yüklemez cızırtı geri başladı. İadeyle uğraşmaya değmez galiba. Sorun kronik gibi.
İade etmekten bahsetmiyoruz hocam HyperX yurt dışı destek direkt olarak yenisini gönderiyor eskisini de almıyorlar.
Yazılımı yükleyip tekrar deneyeyim dedim. Yükler yüklemez cızırtı geri başladı. İadeyle uğraşmaya değmez galiba. Sorun kronik gibi.
Sorununuzu kanıtladığınız anda ped mikrofon dongle kulaklık hepsinin desteğini sağlıyorlar, bozuk üründe sizde kalıyor; iade falan yok.
İnanmamıştım ama yinede iletişime geçtim destekle. Onlarda aldığınız yerle iletişime geçin iade edin diyor.Sorununuzu kanıtladığınız anda ped mikrofon dongle kulaklık hepsinin desteğini sağlıyorlar, bozuk üründe sizde kalıyor; iade falan yok.
İade etmekten bahsetmiyoruz hocam HyperX yurt dışı destek direkt olarak yenisini gönderiyor eskisini de almıyorlar.
Hasanxcd 20
Yetkin
Müşteri desteği buraya yazdığınıza emin misiniz?
Evet
İşin kötü yanı indirim bitti. İade edemem arada bin tl var30 gün geçmediği için normal ben 3 ay sonra talep etmiştim göndermişlerdi.
Hasanxcd 20
Yetkin
İşin kötü yanı indirim bitti. İade edemem arada bin TL var.
30 gün geçtikten sonra tekrar söyleyin bu sefer RMA ekibini devreye sokarlar muhtemelen.