Kolay gelsin, HyperX Cloud 3S kullanmaktayım. CS2 ve genel kullanım için önereceğiniz EQ ayarı var mı ve hangi uygulamadan yapmak mantıklı; APO mu, NGENUITY mi yoksa FxSound mu? DTS açmak mantıklı mı? Kullanan arkadaşlardan fikir almak istedim. Bir de sorunum var; bazen kulaklıktan kısa süreli de olsa sesler robotikleşiyor. Dongle yerini değiştirdim, portları değiştirdim vs. ama yine de bazen yapıyor, anlam veremedim. Hatta kendi uygulamasını da kaldırdım, ondan dolayı yapabileceğini düşünenler de vardı.
Detaylar
Kim cevapladı?Bu robotikleşme için bir öneriniz var mı ?@Yugen, FxSound öneririm. Kendinize göre yapın ayarı, herkesin zevki farklı.
Fikrim yok maalesef. Ben hiç yaşamadım. Yakında modem varsa ya da farkli kablosuz ekipman varsa parazit yapıyor olabilir.
Ayni odada mi? 2.4 GHz baglantisini kapatip deneyin ayrica.
Ayni odada mi? 2.4 GHz baglantisini kapatip deneyin ayrica.
Evet aynı odada dediğinizi yaptım. Ekstra kendi yazılımını ve FxSound kaldırdım. Sadece DTS yüklü. Bu şekilde deneyeceğim bakalım.
Güncelleme, 2.4 Wi-Fi kapattım, FxSound kaldırdım. Apo peace + DTS olarak kullanıyorum bir sorun yok şimdilik.
Son düzenleme: