İki kulaklık da oldukça konforlu. Mağazaya gidip bizzat denedim; pelta bana bir biraz daha rahat geldi ama C3s da konfor anlamında gayet başarılıydı. Eğer mikrofonum çok iyi olsun ve Dual connectivity özelliği sizin için önemli değilse, C3s tercih etmek çok daha mantıklı olur gibime geliyor. C3S'in mikrofonunun pek iyi olmadığını bilerek almanızda fayda var öyle bir beklentiniz var ise.
Tavsiye için teşekkürler, mikrofon konusunda pek iyi olmadığını biliyorum ama bazı videolarına bakınca o kadar da kötü gelmiyor açıkcası ses düzgün iletiyor.

Fifine H9 almıştım ses kalitesini beğenmediğimden iade ettim, Pelta ve Cloud 3 S birbirine yakın kulaklıklar 2-3 gün araştırdım %50 %50 gibi Pelta cashback olayı biraz sıkıntılı baya bekletiyor öte yandan Cloud 3 S alsam peşin fiyatına 7 taksit yapabiliyorum çok güzel benim için çoğu kişi fps odaklı demiş ama iyi bir ayarla film müzik kalitesi yükselir gibi düşünüyorum. Halihazır benim de Cloud 2 im var yaklaşık 9 yıl oldu arada bi ses kartında temassızlık yapıyor, menteşeleri kırıldı yeni menteşe sipariş verip tamir ettirirdim ama daha zorlamak istemiyorum açıkcası iyi bir kulaklık bugüne kadar vazifesini yerine getirdi.
Şu muhabbet tamamen asılsız. Cloud III S'in rekabetçi oyunlarda performansı gayet iyi seviyede. Ancak sadece bunu başarıyormuş gibi konuşuluyor, kuyuya bir taş hesabı. Bu kulaklık müzikal olarak da oldukça başarılı. Kablosuz headsette daha iyi müzik deneyimi yok bu bütçede. Blackshark v3 de aynı şekilde iyi fakat çok daha pahalı.

Şu muhabbet tamamen asılsız. Cloud III S'in rekabetçi oyunlarda performansı gayet iyi seviyede. Ancak sadece bunu başarıyormuş gibi konuşuluyor, kuyuya bir taş hesabı. Bu kulaklık müzikal olarak da oldukça başarılı. Kablosuz headsette daha iyi müzik deneyimi yok bu bütçede. Blackshark v3 de aynı şekilde iyi fakat çok daha pahalı.
Katılıyorum, Blackshark V3 dediğiniz gibi arasında hafif uçurum var 3k fiyat farkı eğer 6.5 civarı olsaydı düşünebilirdim belki ama 8k vericek bütçem yok maalesef.