8898

Üstün
Açılış Hamlesi
Merhaba herkese,
Bugün ele aldığım ürün HyperX Cloud II Core Wireless.
İsterseniz ürünün fotoğrafları ile başlayalım.

Ekran görüntüsü 2025-06-09 105739.webp

Ekran görüntüsü 2025-06-09 105745.webp

Ekran görüntüsü 2025-06-09 105751.webp

• HyperX Cloud II Core Wireless kulaklık
  • 2.4 GHz kablosuz USB dongle (ses kartı işlevli)
  • Type-C şarj kablosu
  • Hızlı başlangıç kılavuzu ve garanti dokümanları
Tasarım olarak klasik 3 serisi dışında sabitleşen bir tasarım serisi olabilir.
  • Ağırlık: Yaklaşık 293 g. (Fabrika verileri)
  • Kafa Bandı: Ayarlanabilir alüminyum iskelet.
  • Kulak Yastıkları: Hafızalı deri, nefes almıyor.
  • Malzeme Kalitesi: Sağlam plastik + alüminyum iskelet.
  • Tasarım: Klasik ve sade görünüm.

• Kablosuz Bağlantı:
    • 2.4 GHz kablosuz (PC uyumlu dongle)
  • Kablolu Seçenek: Bulunmuyor.

• Sürücüler: 53 mm Neodimyum 60 Ohm değere sahip.
  • Ses Profili: NGENUITY ile beraber DtsX ve türlü türlü ayarlar yapabilirsiniz.
  • Desteklenen Ses Teknolojileri:
    • DTS Headphone: X (PC için sanal 7.1 Surround)
  • Mikrofon:
    • TeamSpeak sertifikalı mikrofon.
    • Modüler tarzda.
    • Tek yönlü gürültü engelleme.
    • Net ve kaliteli ve yumuşak ses iletimi.

• Pil Ömrü: 80 saate kadar (Fabrika verileri)
  • Şarj Portu: Type-C

• NGENUITY yazılımı üzerinden:
    • EQ ayarları.
    • Mikrofon seviye ve gürültü engelleme kontrolleri.
    • Yazılım güncellemesi.
Sonuç olarak F/P diyebileceğim bir ürün. 3100 TL'ye geçici olarak satın aldım ve müzik performansı, oyun performansı olarak gerçekten şaşırttı. Basslar doygun ve hafif bir şekilde vurucu ve asla mid ve tiz tonları ezilmemiş.

Kulaklığın üzerinde açma/kapama tuşu, mikrofon susturma, ses açma (sonsuz döngüde) ve Type-c portu bulunuyor.

Kulaklığı sadece Dongle ile kullanabiliyorsunuz tek sorun bu olabilir bağlantı konusunda onun dışında 10M ve 2 duvar arasına geçtiğim zaman ses ve bağlantı kopması yaşamadım.

Cloud III'ten daha iyi bir sese sahip. Yön belirleme olarak Cloud III daha önde iken geri kalan tüm noktalarda II Core Wireless daha önde. Pek çok önerilen bir model olmadığı için aslında risk aldım fakat kulaklık fiyatına değer.

Bu fiyata sizce Nova 3 almak mı yoksa Core II Wireless almak mı? Karar sizin.

Okuduğunuz için teşekkürler.

Kulaklık Cloud III, Kraken V3 gibi kulaklıklardan ses anlamında çok daha iyi.

Bu kulaklıklar arasında mikrofon sıralaması yaparsam:

Nova 5 > Arctis 9 > Cloud III > Cloud II Core Wireless > Arctis Prime > Kraken V3

Bu 6 kulaklık arasında sorularınız varsa cevaplamaktan mutluluk duyarım.

Son düzenleme:
Çok teşekkürler hocam güzel bir inceleme olmuş. Size bir sorum olacak 3000-3400 maksimum bütçem Wireless düşünüyorum ayrıca mikrofon kalitesinin çok kötü olmamasını istiyorum. Siz hangisini önerirsiniz (illa Wireless olmasına gerek yok ama öncelikle tercihim).

Çok teşekkürler hocam güzel bir inceleme olmuş. Size bir sorum olacak 3000-3400 maksimum bütçem Wireless düşünüyorum ayrıca mikrofon kalitesinin çok kötü olmamasını istiyorum. Siz hangisini önerirsiniz (illa Wireless olmasına gerek yok ama öncelikle tercihim).

Bu ürün aslında iyi bir seçenek. Şu an MediaMarkt'ta satılıyor 3030 lira civarına ekstra garanti yaptırdım satarken de kolay gitmesi için o yüzden 3200 TL'ye geldi. Mikrofonu çok berbat değil arkadaşlarım Arctis 9 ile yakın olduğunu söyledi sadece biraz daha yüksek ses istiyor. Sesi beni memnun etti sizin ses profiliniz nasıldır onu bilemiyorum, benim kulağım genel olarak alt frekansları seviyor bass tonlarını hissedebiliyorum bu kulaklıkta. Cs/valo oynarken de yer yön belirtmesini yapıp ses kasabiliyorsunuz.

Bu ürün aslında iyi bir seçenek. Şu an MediaMarkt'ta satılıyor 3030 lira civarına ekstra garanti yaptırdım satarken de kolay gitmesi için o yüzden 3200 TL'ye geldi. Mikrofonu çok berbat değil arkadaşlarım Arctis 9 ile yakın olduğunu söyledi sadece biraz daha yüksek ses istiyor. Sesi beni memnun etti sizin ses profiliniz nasıldır onu bilemiyorum, benim kulağım genel olarak alt frekansları seviyor bass tonlarını hissedebiliyorum bu kulaklıkta. Cs/valo oynarken de yer yön belirtmesini yapıp ses kasabiliyorsunuz.

İnternet kafelerde genelde HyperX modellerini kullandım ve çok beğendim. Sizde Wireless'ı bu kadar övdünüz aklıma yattı teşekkür ederim.

İnternet kafelerde genelde HyperX modellerini kullandım ve çok beğendim. Sizde Wireless'ı bu kadar övdünüz aklıma yattı teşekkür ederim.

Arctis 9 kafama zor oturuyor ama sesi harikaydı bu da kafama oturuyor ses olarak da hoş güzel bir sesi var kulak tırmalamıyor ileride ne olur ne biter bilemem sorun çıkarır mı vs. güncellerim burayı. Cloud 3 2-3 aylık kullanım öncesi harika deneyim sunuyordu sonra kulaklığın cızırtı problemi çıkınca garanti şak diye değiştirdi ve elden çıkardım onu. Bunda öyle bir sorun yaşamamayı umut ediyorum. Yurtdışı incelemelerinde gayet övülen sorunu görülmeyen bir kulaklık olarak geçiyor.

Arctis 9 kafama zor oturuyor ama sesi harikaydı bu da kafama oturuyor ses olarak da hoş güzel bir sesi var kulak tırmalamıyor ileride ne olur ne biter bilemem sorun çıkarır mı vs. güncellerim burayı. Cloud 3 2-3 aylık kullanım öncesi harika deneyim sunuyordu sonra kulaklığın cızırtı problemi çıkınca garanti şak diye değiştirdi ve elden çıkardım onu. Bunda öyle bir sorun yaşamamayı umut ediyorum. Yurt dışı incelemelerinde gayet övülen sorunu görülmeyen bir kulaklık olarak geçiyor.

HyperX'in müşteri memnuniyetine çok değer verdiğini söylüyorlar pedlerin eskidiği zaman yeni ped yolluyorlarmış ya da bozulursa direkt aynı model üretimde yoksa üst model veriyorlarmış.

Bir de sonunda laptoptan kasaya geçeceğim sanırım ses kartı yok alacağım kasada bu sıkıntı yaratmaz değil mi?

Çok fazla Wireless USB'si takmak sıkıntı yaratır mı? Şu an klavye mouse var, bir de kulaklık olsa.

Hocam hiç sinyal karışması vb. yaşamadım.

HyperX'in müşteri memnuniyetine çok değer verdiğini söylüyorlar pedlerin eskidiği zaman yeni ped yolluyorlarmış ya da bozulursa direkt aynı model üretimde yoksa üst model veriyorlarmış.

Bir de sonunda laptoptan kasaya geçeceğim sanırım ses kartı yok alacağım kasada bu sıkıntı yaratmaz değil mi?

Ses kartı dongle içinde mevcut. Zaten dongle dışında kullanmadığınız için ses kartı derdi yok. HyperX Müşterisine önem veriyor evet.