Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Aralık 2023
- Makaleler
- 4
Takılıyken mi böyle oluyor? Çok anlamadım sorununuzun ne olduğunu.
Hocam takılıyken oluyor. Yurtdışına yazdım kendileri dönüş yapacaklarını söylediler sonucu bekliyorum.Takılıyken mi böyle oluyor? Çok anlamadım sorununuzun ne olduğunu.
DarthGorsoy
Bilgin
Haydaa hocam, daha geçen konuştuk ve elime yeni geldi
jak girişiyle alakalı bir temassızlık vs. olabilir mi, sadece aklıma bu geldi. Bir de konu hakkında haberdar edersiniz, bir şey olursa benzer süreç izleriz.
Haydaa hocam, daha geçen konuştuk ve elime yeni geldijak girişiyle alakalı bir temassızlık vs. olabilir mi, sadece aklıma bu geldi. Bir de konu hakkında haberdar edersiniz, bir şey olursa benzer süreç izleriz.
Hocam hiçbir şeyde sıkıntı yok hepsi tam bağlı, RMA sürecini başlattım @Toby Fox yenisini gönderiyorlar diye bilgi verdi, eğer olursa yazarım. 2 gün içinde cevap alacakmışım canlı destek öyle söyledi.
DarthGorsoy
Bilgin
Hocam hiçbir şeyde sıkıntı yok hepsi tam bağlı, RMA sürecini başlattım @Toby Fox yenisini gönderiyorlar diye bilgi verdi, eğer olursa yazarım. 2 gün içinde cevap alacakmışım canlı destek öyle söyledi.
Geçmiş olsun hocam.
DarthGorsoy
Bilgin
@DarthGorsoy, Dts uygulamasını nasıl lisanslandırdınız? Bende olmuyor.
Hocam, direkt olarak DTS Sound Unbound'u Windows Store üzerinden indirdim ve böyle geldi. Arkada NGENUITY açık belki ondandır.
Licensed olarak gözükmüyor hocam type-c ile bağlı benimki belki ondandır diyeceğim fakat bence alakası yoktur.Hocam, direkt olarak DTS Sound Unbound'u Windows Store üzerinden indirdim ve böyle geldi. Arkada NGENUITY açık belki ondandır.
Eki Görüntüle 135456
DarthGorsoy
Bilgin
Licensed olarak gözükmüyor hocam type-c ile bağlı benimki belki ondandır diyeceğim fakat bence alakası yoktur.
Benimki de Tip-C hocam. Bilemiyorum. Ben sürücü güncellemelerini yaptim. Siz yaptınız mı?