HyperX Cloud III çatırdıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 8898
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 265
  • Etiketler Etiketler
    cloud hyperx

8898

Üstün
Açılış Hamlesi
Dediğim ses videoda mevcut, ne yapabilirim?
TR garantisi işe yarar mı yoksa direkt RMA açtırıp yurt dışına mı yollayayım? Gümrük sorun yaratır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Takılıyken mi böyle oluyor? Çok anlamadım sorununuzun ne olduğunu.
Hocam takılıyken oluyor. Yurtdışına yazdım kendileri dönüş yapacaklarını söylediler sonucu bekliyorum.

Haydaa hocam, daha geçen konuştuk ve elime yeni geldi jak girişiyle alakalı bir temassızlık vs. olabilir mi, sadece aklıma bu geldi. Bir de konu hakkında haberdar edersiniz, bir şey olursa benzer süreç izleriz.

Haydaa hocam, daha geçen konuştuk ve elime yeni geldi jak girişiyle alakalı bir temassızlık vs. olabilir mi, sadece aklıma bu geldi. Bir de konu hakkında haberdar edersiniz, bir şey olursa benzer süreç izleriz.

Hocam hiçbir şeyde sıkıntı yok hepsi tam bağlı, RMA sürecini başlattım @Toby Fox yenisini gönderiyorlar diye bilgi verdi, eğer olursa yazarım. 2 gün içinde cevap alacakmışım canlı destek öyle söyledi.

Licensed olarak gözükmüyor hocam type-c ile bağlı benimki belki ondandır diyeceğim fakat bence alakası yoktur.

Benimki de Tip-C hocam. Bilemiyorum. Ben sürücü güncellemelerini yaptim. Siz yaptınız mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…