Trendyol HyperX Cloud III DTS X alınır mı?

143

Yetkin
Bu sitede sorun yaşayan kişi sayısını fazla görünce ister istemez bir tık tereddüt ettim ve satın almadan önce sormak istedim. Bu siteden oyuncu kulaklığı alınır mı? Deneyim ve tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz? Peşin fiyatına üç taksit sunduğu için buradan almam gerekli. Taksit imkanı iyi, taksit imkanı iyi olduğu için Trendyol'dan almak istiyorum ve diğer sitelere göre 200-300 TL de daha ucuz fiyatı.

Almak istediğim ürün budur. Ürünün satıcı yorumlarına ve değerlendirme yorumlarına sizler de bir bakar mısınız? Belki benim gözümden kaçmış bir şey olabilir.

Kulaklık iyi de alacağınız yer hakkında bir şey diyemem. Ben de aktif kullanıcısıyım. Konuma ufak bir kulaklık hakkında düşüncelerimi yazmıştım. Okuyabilirsiniz

İfadeler: 143
Konuya vakit ayırıp yorum yazan herkese teşekkür ederim. Aldım bakalım bu kulaklığı, umarım üzmez.

@ubiquitous, beklentilerimi fazlasıyla karşıladı. Tavsiye ederim, üzmedi. Mikrofunun ses kalitesi iyi, kulaklığın ses kalitesi de ortalama. Fiyatına göre iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…