deniz774

Gelişen
Trendyol gibi platformlarda PS5 Bilkom garantili olarak 8.000 TL kadar ucuza 30.000 TL'ye satılıyor. Bu nasıl oluyor acaba? Hem de Trendyol satıcısında. Bir sıkıntı yoksa ithalatçı garantili almaktan daha mantıklı geldi bana.

Bütçeniz biraz artarsa PS5 Pro almanızı öneririm. Arada fiyat farkına değecek kadar fark var.

Bütçeniz artmazsa da normal PS5 almayın Slim versiyon 25 bin TL.

Bütçeniz biraz artarsa PS5 Pro almanızı öneririm. Arada fiyat farkına değecek kadar fark var.

Bütçeniz artmazsa da normal PS5 almayın Slim versiyon 25 bin TL.

PS5 Pro bana pahalı gelir hocam PS5 Slim almayı düşünüyorum 2116 serisi. Bilkom garantisinden emin olmak istedim Nethouse satıcısı var oradan alacağım.

Alınır, resmi Türkiye distribütörü.

Aldıktan sonra bilkom garantisini nasıl teyit edebilirim ucuza satılınca garanti doğru mu diye emin olamadım.

PS5 Pro bana pahalı gelir hocam PS5 Slim almayı düşünüyorum 2116 serisi. Bilkom garantisinden emin olmak istedim Nethouse satıcısı var oradan alacağım.

Aldıktan sonra bilkom garantisini nasıl teyit edebilirim ucuza satılınca garanti doğru mu diye emin olamadım.
Satıcı sağlamsa muhtemelen Bilkom garantilidir. Nasıl teyit ettirilir bir bilgim yok ama ben ithalatçı garantili aldım, içinde kağıt vardı memnunum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Satıcı sağlamsa muhtemelen Bilkom garantilidir. Nasıl teyit ettirilir bir bilgim yok ama ben ithalatçı garantili aldım, içinde kağıt vardı memnunum.

Büyük oranda açılıp tekrar kapatılan paketler olması hoşuma gitmedi o yüzden bilkom garantili almak istiyorum Nethouse satıcısı iyi görünüyor Amazon'dan 9 taksit şeklinde almayı düşünüyorum.

Ben aldıktan sonra kutunun üzerinde Bilkom etiketli gelmişti. Hatta etiket üzerinde garanti süresinin uzatılması için Bilkom'da aramam gereken numara vardı, aradım garantiyi 1 sene uzatmışlardı.

Son düzenleyen: Moderatör: