Detaylar
Kim cevapladı?Bütçeniz biraz artarsa PS5 Pro almanızı öneririm. Arada fiyat farkına değecek kadar fark var.
Bütçeniz artmazsa da normal PS5 almayın Slim versiyon 25 bin TL.
www.akakce.com
PS5 Slim Digital Edition 1 TB SSD Oyun Konsolu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz PS5 Slim Digital Edition 1 TB SSD Oyun Konsolu fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! PS5 Slim Digital Edition 1 TB SSD Oyun Konsolu özelliklerini incele, 18.750,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
yusufumm07
Üstün
Alınır, resmi Türkiye distribütörü.
Son düzenleyen: Moderatör:
Şu videoya bakarak fikir edinebilirsiniz. Hangi seriden almalısınız vs.
Bütçeniz biraz artarsa PS5 Pro almanızı öneririm. Arada fiyat farkına değecek kadar fark var.
![]()
PS5 Slim Digital Edition 1 TB SSD Oyun Konsolu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz PS5 Slim Digital Edition 1 TB SSD Oyun Konsolu fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! PS5 Slim Digital Edition 1 TB SSD Oyun Konsolu özelliklerini incele, 18.750,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
PS5 Pro bana pahalı gelir hocam PS5 Slim almayı düşünüyorum 2116 serisi. Bilkom garantisinden emin olmak istedim Nethouse satıcısı var oradan alacağım.
Aldıktan sonra bilkom garantisini nasıl teyit edebilirim ucuza satılınca garanti doğru mu diye emin olamadım.
yusufumm07
Üstün
Satıcı sağlamsa muhtemelen Bilkom garantilidir. Nasıl teyit ettirilir bir bilgim yok ama ben ithalatçı garantili aldım, içinde kağıt vardı memnunum.PS5 Pro bana pahalı gelir hocam PS5 Slim almayı düşünüyorum 2116 serisi. Bilkom garantisinden emin olmak istedim Nethouse satıcısı var oradan alacağım.
Aldıktan sonra bilkom garantisini nasıl teyit edebilirim ucuza satılınca garanti doğru mu diye emin olamadım.
Satıcı sağlamsa muhtemelen Bilkom garantilidir. Nasıl teyit ettirilir bir bilgim yok ama ben ithalatçı garantili aldım, içinde kağıt vardı memnunum.
Büyük oranda açılıp tekrar kapatılan paketler olması hoşuma gitmedi o yüzden bilkom garantili almak istiyorum Nethouse satıcısı iyi görünüyor Amazon'dan 9 taksit şeklinde almayı düşünüyorum.
Ben aldıktan sonra kutunun üzerinde Bilkom etiketli gelmişti. Hatta etiket üzerinde garanti süresinin uzatılması için Bilkom'da aramam gereken numara vardı, aradım garantiyi 1 sene uzatmışlardı.PS5 Pro bana pahalı gelir hocam PS5 Slim almayı düşünüyorum 2116 serisi. Bilkom garantisinden emin olmak istedim Nethouse satıcısı var oradan alacağım.
Nethouse satıcısından mı aldınız?Ben aldıktan sonra kutunun üzerinde Bilkom etiketli gelmişti. Hatta etiket üzerinde garanti süresinin uzatılması için Bilkom'da aramam gereken numara vardı, aradım garantiyi 1 sene uzatmışlardı.
Yok ben D&R veya Blackbox'tan almıştım tam hatırlamıyorum.