ornitorenk

Uzman
Hepsiburada ve türevlerinin satıcı olduğu PS5 ithalatçı garantili alınır mı arkadaşlar?
Bu tür sitelerin aracı olduğu firmalardan bahsetmiyorum onlar hakkında başka söylemler var sürekli o yüzden tercih edesim gelmiyor da. Direkt bu firmaların satıcı olduğu ithalatçı garantili PS5 alınır mı? Ne diyorsunuz? Bunların garantisi direkt Hepsiburada mı oluyor?

Hepsiburada ve türevlerinin satıcı olduğu PS5 ithalatçı garantili alınır mı arkadaşlar?
Bu tür sitelerin aracı olduğu firmalardan bahsetmiyorum onlar hakkında başka söylemler var sürekli o yüzden tercih edesim gelmiyor da. Direkt bu firmaların satıcı olduğu ithalatçı garantili PS5 alınır mı? Ne diyorsunuz? Bunların garantisi direkt Hepsiburada mı oluyor?
Elinde bilgisayar falan varsa PS5 alma, Sony PS6 hazırlıklarına çoktan başladı, seneye muhtemelen duyurulup yeni konsolu çıkaracaklar.

Elinde bilgisayar falan varsa PS5 alma, Sony PS6 hazırlıklarına çoktan başladı, seneye muhtemelen duyurulup yeni konsolu çıkaracaklar.
Şimdi diyecekler 2028'de felan çıkar diye de teknoloji geliştikçe yeni ürünlerin çıkmasının süreside azalıyor, GTA 6'nın 2026 Kasım'a ertelenemesi, Sony'nin konsollar için 240 HZ monitörünü 2026'da çıkaracak olması, bana kalırsa öyle çok uzak tarihlere gitmeye gerek yok Steam'de yeni konsolunu seneye çıkaracakken çıkması yüksek ihtimal.

Şimdi diyecekler 2028'de falan çıkar diye de teknoloji geliştikçe yeni ürünlerin çıkmasının süreside azalıyor, GTA 6'nın 2026 Kasım'a ertelenemesi, Sony'nin konsollar için 240 Hz monitörünü 2026'da çıkaracak olması, bana kalırsa öyle çok uzak tarihlere gitmeye gerek yok Steam'de yeni konsolunu seneye çıkaracakken çıkması yüksek ihtimal.

PC yok elimde maalesef. Tarihi meçhul PS6'yı da beklemeyi düşünmüyorum. Konuya dair cevap lazım bana.

İthal alabilirsin ama o garanti satıcıya bağlı, bir sorun olduğunda satıcının insafındasın. Bilkom aldığında resmi garantin olur, cihazın bozulduğunda sıfırını bile verebilirler sana.

Uzun süredir bu işi yapan insanlardan al, ben PS5 Slim, Xbox Series X ve Steam Deck OLED'imi Kadıköy Kahraman konsoldan aldım. Tamir yerleri var ama sorun büyük bir sorunsa direkt sıfırını verip gönderiyorlar.

Şu ana kadar ne Bilkom'dan ne de MS Türkiye'den ürün aldım.