Ben öyle biliyorum.O olay doğru mu ya dik kullanma macunu akar diyorlar ama tanıtımda bile dik olarak tanıtıldı anlayamadım.
Detaylar
Kim cevapladı?temmuzhd
Uzman
aslanlustuck
Çalışkan
Thyphon_OldBoy
Üyecik
@27294, Hocam var mı önerebileceğiniz bir yerEğer İstanbul'da yaşıyorsan direkt en güvenilir ithalatçı konsolları alabileceğin fizikler mağazalar önerebilirim.
Ben konsol alışverişlerimi hep İstanbul Kadıköy'de ki Yazıcığolu çarşısında ki Kahraman Konsol'dan yaparım. Şu ana kadar hiç üzmediler.
Thyphon_OldBoy
Üyecik
Teşekkür ederim hocam daha önce hiç ithalatçı garantili konsol kullanmadım haliyle biraz çekincem olduBen konsol alışverişlerimi hep İstanbul Kadıköy'de ki Yazıcığolu çarşısında ki Kahraman Konsol'dan yaparım. Şu ana kadar hiç üzmediler.
Eagles 53
Üstün
Yıllardır dik kullanıyorum, hiçbir sıkıntı yaşamadım. Hem ilk çıkan modeli uzun süre kullandım hem de Slim modelini dik şekilde aktif olarak kullanıyorum. İthalatçı garantili alınabilir. PS5'ler kolay kolay bozulmuyor. Ben de Kahraman Konsol'dan alıyorum genelde, güvenilirdir. Dersimli bir abi var. Kendisi iyidir ve yardımcı oluyor ama ismini şimdi hatırlayamadım.
Sırasıyla ithalatçı garantili olarak kullandığım konsolları yazayım; Steam Deck OLED (hem de daha ilk dönemlerinde.), Nintendo Switch OLED, Xbox Series S ve X, PS5 Slim (bu da ilk dönemlerinde.), son olarak şu an PS5 Pro kullanıyorum.
Yanlış anlaşılmasın ithalatçı garantili ürünlerde bir problem olmuyor demiyorum, doğru düzgün garanti veren, bu işi yıllardır yapan insanlardan alırsan Bilkom garantisinden hiçbir farkı olmadığını söylemek isterim. Sonuçta teknoloji şans işi.
Hafif yaşlı gözüken, sakallı ve aralarında en fit olan abiyi diyorsan o harbiden iyi birisi, daha önce bozulan kolumu kaç kere hiç sormadan değiştirdi hatırlamıyorum bile. :')Dersimli bir abi var. Kendisi iyidir ve yardımcı oluyor ama ismini şimdi hatırlayamadım.
Eagles 53
Üstün
Hafif yaşlı gözüken, sakallı ve aralarında en fit olan abiyi diyorsan o harbiden iyi birisi, daha önce bozulan kolumu kaç kere hiç sormadan değiştirdi hatırlamıyorum bile. :')
Doğrudur, bana da joystick koruyucu hediye etmişti. İthalatçı garantili ürünlere ön yargı var ancak cihaz bozulursa tamir işine çok girmediklerini ve değişim yaptıklarını bana da söylemişti. Her ithalatçı garantili ürün kötü değildir.
Kesinlikle, bizzat deneyimlemiş birisi olarak doğrulayabilirim.İthalatçı garantili ürünlere ön yargı var ancak cihaz bozulursa tamir işine çok girmediklerini ve değişim yaptıklarını bana da söylemişti. Her ithalatçı garantili ürün kötü değildir.
Hemen yan tarafta nalbur sokağında küçük bir tamircileri var Kahraman Konsol'un ama genellikle pek yanaşmıyorlar direkt ürünün sıfırını veriyorlar. Üstelik kollarda 1 ay koşulsuz garantili oluyor.
Reklam değildir.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
5.000-6.000 TL'ye hangi sıvı soğutmayı tercih etmek daha mantıklı?
- ThePrestige
-