Detaylar
Kim cevapladı?iamnoobhas
Uzman
Satın alma. Kaliteli kumas bir eski kıyafetinden kes boyutlara göre üstüne geçir sonra kumaşları birbirine dikerek kulakliga degil bak ona dikkat et. Sıkılaştır. En iyi ürün kendi yaptığın olacak. Ben yaptim 2 aydır kullanıyorum. Yıpranmadığı halde yaptım ben.
İşçiliğini ve görünüşünü merak ettim açıkçası, paylaşabilir misin? Mantıklı geldi.Satın alma. Kaliteli kumas bir eski kıyafetinden kes boyutlara göre üstüne geçir sonra kumaşları birbirine dikerek kulakliga degil bak ona dikkat et. Sıkılaştır. En iyi ürün kendi yaptığın olacak. Ben yaptim 2 aydır kullanıyorum. Yıpranmadığı halde yaptım ben.
iamnoobhas
Uzman
Eve geçtiğim anda paylasacagım. Çiçekli bir desenli olanı yapmıştım. Dikiş makineniz varsa fermuarlı halini bile yaparsınız.İşçiliğini ve görünüşünü merak ettim açıkçası, paylaşabilir misin? Mantıklı geldi.
ryz
Uzman
Ölçüleri alıp terzinin birinde desenli bir şeyler diktirebilir miyim?Eve geçtiğim anda paylasacagım. Çiçekli bir desenli olanı yapmıştım. Dikiş makineniz varsa fermuarlı halini bile yaparsınız.
iamnoobhas
Uzman
Yaptırırsın daha kaliteli olur.Ölçüleri alıp terzinin birinde desenli bir şeyler diktirebilir miyim?