Detaylar
Kim cevapladı?gurkank
Uzman
3'teki olumsuz şeyleri 3S'te düzeltmişler diyor herkes. Memnun olan da çok, olmayan da. Nasıl oluyor, anlamadım.
Torukojin Kaneki
Başarılı
Bende ilk başta ses kötüydü bir ara iyiydi şimdi biraz daha kötü oldu gibi. C3 kullanıyorum.3'teki olumsuz şeyleri 3S de düzeltmişler diyor herkes. Memnun olan da çok olmayan da. Nasıl oluyor anlamadım.
kxy
Becerikli
Cloud 3S bass ve tizz konusunda biraz daha iyi ancak yinede rakiplerinin gerisinde, EQ ile ortalama üstü bir seviyeye geliyor. Hardcore rekabetci oynayan birisi fiyat bandında Cloud 3S alabilir ancak genel kullanım için Nova 5 ve biraz daha bütçe aryarsa ROG Pelta daha iyi seçenekler.
Son düzenleme:
gurkank
Uzman
Cloud 3 bass ve tizz konusunda biraz daha iyi ancak yine de rakiplerinin gerisinde, EQ ile ortalama üstü bir seviyey geliyor. Hardcore rekabetci oynayan birisi fiyat bandında Cloud 3S alabilir ancak genel kullanım için Nova 5ve biraz daha bütçe aryarsa ROG Pelta daha iyi seçenekler.
Ben de ROG pelta alacağım muhtemelen ama hiçbir yerde stok yok hocam.
kxy
Becerikli
Ben de ROG pelta alacağım muhtemelen ama hiçbir yerde stok yok hocam.
Uzun surmez gelmesi hocam. Gayet iyi bir kulakliktir. RGB kapali kullanmanizi oneririm pil ömrü için.
gurkank
Uzman
Uzun surmez gelmesi hocam. Gayet iyi bir kulakliktir. RGB kapali kullanmanizi oneririm pil ömrü için.
GameGaraj'da stok var sanırım oradan alacağım. 8200TL.
kxy
Becerikli
GameGaraj'da stok var sanırım oradan alacağım. 8200TL.
Fiyati yuksek, stok bekleyin hocam. 7000 bandindan gelir yuksek ihtimal.
DarthGorsoy
Bilgin
Aradaki fiyat farkına değmez, saçmalık resmen. Cloud III kullanıcısı olarak söylüyorum.
Yeni konular
-
-
-
-
-
Elektronik Colorful CVN X870 Ark Frozen Wi-Fi V14 - 10.999 TL
- Niccolo Machiavelli
-
-
-