Bütçe
6.000 TL

Sorcerer

Gelişen
Selam öncelikle. Karşılaştırma biraz garip gelebilir ama ikisi arasında çok kararsız kaldım. Önceliğim mikrofon olduğu için Fifine daha iyi deniliyor kondenserden dolayı fakat kablolu kullanmak da eziyet gibi geliyor. Genelde FPS oyunları oynuyorum fakat çok ses kasma gibi derdim yok, genelde arkadaşlarımla takılmak için giriyorum, yani mikrofonun net ses vermesi benim için daha önemli hatta en önemlisi diyebilirim. Kablosuz olması açısından HyperX, mikrofon açısından Fifine arasında kaldım. Bütçe konusu pek önemli değil, sizce hangisi alınmalı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Cloud 3 s kablosuz zaten o kulaklıktan çok daha iyi de. HyperX kadar iyi bir firma var mı? Adamlar yıpranmış kulaklığımın sıfırını yolladılar. Garanti bitmesine rağmen.

Cloud 3 s kablosuz zaten o kulaklıktan çok daha iyi de. HyperX kadar iyi bir firma var mı? Adamlar yıpranmış kulaklığımın sıfırını yolladılar. Garanti bitmesine rağmen.
Evet konuyu okuyunca fark ettim hocam, gayet iyi firma zaten ondan şüphem yok ama şu anki kulaklığım da Razer, berbat bir mikrofonu var. O yüzden markalara da güvenemiyorum bazen.