Clychine

Çalışkan
Merhabalar, dün MediaMarkt üzerinden sipariş ettiğim HyperX Cloud 3 S elime ulaştı.

İlk kullanımda hiçbir şekilde kulaklıktan tepki alamadım. Dongle'ı PC'ye taktığımda üzerindeki beyaz ışık yanıp sönüyordu ama hiçbir şekilde kulaklık üzerinden bir etkileşime giremedim. Type-C ile PC'ye bağlayıp NGENUITY üzerinden firmware güncellemesi yaptım ve kulaklık aktif hale geldi.

Güncel olarak ise hâlâ güç tuşunun işlevi bulunmuyor. Ne kulaklığı açabiliyorum ne de kapatabiliyorum. Sadece aktif kullanımdayken bastığımda şarj seviyesini belirtiyor. Başka bir işlev sağlamıyor. Kulaklığı kullanabilmek için Type-C ile bilgisayara bağlamam gerekiyor.

Güncelleme: Güç tuşuna fazla şiddetli baskı uyguladığımda tepki almayı başardım, serbest bıraktığımda ise ufak, fark edilebilir bir yay sesi duyuluyor.

Bu sorunu deneyimleyen veya çözebilen var mıdır? @michaelscofield hocam, belki bu durum hakkında bir fikrin vardır.

Son düzenleme:
Hayır, basılı tutunca bir tepki alamıyorum. HyperX destek ekibiyle de iletişime geçtiğimde olası arızalı ürün olarak değerlendirildi ve iade tavsiyesinde bulundular. An itibariyle biraz kurcalamayla güç tuşuna fazla şiddetli baskı uyguladığımda tepki almayı başardım, bu normal midir?

Hayır, basılı tutunca bir tepki alamıyorum. HyperX destek ekibiyle de iletişime geçtiğimde olası arızalı ürün olarak değerlendirildi ve iade tavsiyesinde bulundular. An itibariyle biraz kurcalamayla güç tuşuna fazla şiddetli baskı uyguladığımda tepki almayı başardım, bu normal midir?
Pek normal değil bence. İade edin bence dedikleri gibi. HyperX sorun çıkarmaz zaten.