Açıkça söylemem gerekirse, memnun değilim hocam. Çok düz bir müzik profili var. Bassları ve tizleri çok net duyamıyorum. Dediğim gibi çok düz bir müzik profili var.

Hocam HyperX'in desteğini de değerlendirmeye eklemeniz gerekli bence ufacık bir sorun olsa bile sıfır kulaklık yollayıp eskisini de size bırakabiliyorlar, ASUS'un desteğini bilmiyorum.

N11 de 5.280 TL HyperX yapıştırın pişman etmez.

Eki Görüntüle 249708

@RapidLemming955 EQ ayarı ile ilgili forumda bir rehber var mı?

Rehber mevcut. @michaelscofield yapmıştı. İsterseniz ben de iletirim.

C3S net bir şekilde daha iyi. Bazı şarkılardaki detayları buna geçince fark ettim. Oyun olarak zaten önde. Marka olarak da HyperX iyi zaten. Sorun olduğunda yardımcı oluyorlar. Ben her türlü memnunum.

Hocam HyperX'in desteğini de değerlendirmeye eklemeniz gerekli bence ufacık bir sorun olsa bile sıfır kulaklık yollayıp eskisini de size bırakabiliyorlar, ASUS'un desteğini bilmiyorum.
Anladım hocalarım. Yorumlarınız ve fikirleriniz için teşekkür ederim. Sanırım C3S alacağım :)

@Livo sırasıyla 4-4-2.5-2.5-2-2-2.7-2.5-1.6-1.6
1778871786754.webp

Hocam o rehberi okumuştum ben. Lakin şunu soracağım; oyun için kulaklığın kendisi EQ ayarı yapmadan çok iyi. Bu EQ ayarı oyunları da kapsıyor mu yoksa sadece müzik, dizi/film ve videolar için mi? Eğer öyleyse her oyuna gireceğimizde EQ ayarlarını varsayılana çevireceksek uğraştırıcı olmaz mı?

EQ ayarı yapmadan pelta daha iyi. İkisini de kullandım.

Hocam o rehberi okumuştum ben. Lakin şunu soracağım; oyun için kulaklığın kendisi EQ ayarı yapmadan çok iyi. Bu EQ ayarı oyunları da kapsıyor mu yoksa sadece müzik, dizi/film ve videolar için mi? Eğer öyleyse her oyuna gireceğimizde EQ ayarlarını varsayılana çevireceksek uğraştırıcı olmaz mı?
Çok uğraştırıcı değil. Oyun için kendi varsayılanı kullanıyorum zaten.

Bende asus rog pelta var, açık konuşayım aşırı rahat zaten kumaş deri tercih etmediğimden bu kulaklığı seçtim. Mikrafon olarak gayet güzel sesi net olarak iletiyor kime sorsam gayet net geliyor dediler, mikrafonun dışadıraki sesleri karşıya geçirmesini ise windowsun "ses odağı" ayarını açarak tamamen engelleyebiliyorsunuz. Bununla birlikte oyun performansına gelecek olursak gayet adamların nerede olduğunu duyabiliyorum. EQ ayarı ile pelta da iyi bir seviyeye geliyor :D hatta düzgün bir EQ ayarı ile harbiden iyi bir hale geliyor diyebilirim. EQ programı için APO/PEACE öneriyorum en temizini sağlıyor. Bununla birlikte kumaş olduğu için dışarıya ses veriyor malum.

Burada önemli olan sizin deri mi yoksa kumaş mı istediğiniz. Kumaş ise rog pelta kesinlikle öneriyorum ki zaten çok fazla seçeneğiniz yok. Ben 6.800 TL iken aldım cashback programındaki İBAN hatasını düzelttiklerinde başvuracağım ve bana kulaklık 4.800TL civarına gelmiş olacak ki bu fiyata rog pelta için gerçekten bedava diyebilirim.

Bende asus rog pelta var, açık konuşayım aşırı rahat zaten kumaş deri tercih etmediğimden bu kulaklığı seçtim. Mikrafon olarak gayet güzel sesi net olarak iletiyor kime sorsam gayet net geliyor dediler, mikrafonun dışadıraki sesleri karşıya geçirmesini ise windowsun "ses odağı" ayarını açarak tamamen engelleyebiliyorsunuz. Bununla birlikte oyun performansına gelecek olursak gayet adamların nerede olduğunu duyabiliyorum. EQ ayarı ile pelta da iyi bir seviyeye geliyor :D hatta düzgün bir EQ ayarı ile harbiden iyi bir hale geliyor diyebilirim. EQ programı için APO/PEACE öneriyorum en temizini sağlıyor. Bununla birlikte kumaş olduğu için dışarıya ses veriyor malum.
C3S vs Pelta konularında hep C3S'in EQ ayarından bahsediliyor. Halbuki EQ ile Pelta seviyesine anca geliyor. Sanki Pelta'da EQ yapmak haram gibi konuşuyorlar :D Ben de hafifliği ve mikrofonundan dolayı almıştım. Parasının hakkını sonuna kadar veriyor.