HyperX Cloud III S vs ASUS ROG Pelta

Yani hocam oyunlarda direkt tak çalıştır yaptığımda derinden geliyordu ilktten pelta da yani düzgün bir EQ ayarı ile pelta gerçekten muazzam bir kulaklık. Hafiflik ve kumaş olması cabası.

Yani hocam oyunlarda direkt tak çalıştır yaptığımda derinden geliyordu ilktten pelta da yani düzgün bir EQ ayarı ile pelta gerçekten muazzam bir kulaklık. Hafiflik ve kumaş olması cabası.
Hayır, gerçekten her C3S konusunda EQ ayarını belirtmeleri bir ayrı komik. Sanki diğer kulaklıklarda EQ ayarı yapılamıyor gibi konuşuyorlar

Allah aşkında rog delta 1'den geçtim yani aman aman bir fark hissetmedim pelta da iyi ki de gemişim diyorum en azından deriden kurtuldum. Deri kulaklık bir daha asla tercih etmem dökülme problemi gerçekten sorun.

Allah aşkında rog delta 1'den geçtim yani aman aman bir fark hissetmedim pelta da iyi ki de gemişim diyorum en azından deriden kurtuldum. Deri kulaklık bir daha asla tercih etmem dökülme problemi gerçekten sorun.
Delta , Cloud2 falan bu kulaklıklar zamanına göre birer gem'di zaten. HyperX Cloud3'te çok bozdu. Hayatımda kullandığım en kötü kulaklık falan olabilir. Cloud2 kullanırım, çok daha iyi.

Allah aşkında ROG Delta 1'den geçtim yani aman aman bir fark hissetmedim pelta da iyi ki de gemişim diyorum en azından deriden kurtuldum. Deri kulaklık bir daha asla tercih etmem dökülme problemi gerçekten sorun.

ASUS desteği hakkında bilginiz varsa konu sahibi adına yararı olur.

HP Desteğe yazdığınızda dongle, mikrofon, kumaş ped, deri ped hatta yeni kulaklık bile yolluyorlar.

ASUS desteği hakkında bilginiz varsa konu sahibi adına yararı olur.

Desteğe yazdığınızda dongle, mikrofon, kumaş ped, deri ped hatta yeni kulaklık bile yolluyorlar.
ASUS desteği hakkında yani bundan önce asus rog laptop, asus vivobook vs vardı yani laptop konusunda çok memnun değilim. Bu tarz kulaklık şeylerinde nasıl destek sağlıyorlar bilmiyorum. Lakin sms infocoom mudur nedir o serivse Allah kimseyi düşürmesin.

5 kez anakartı değiştirip her seferinde bozuk bir şekilde teslim etmeyi başaran tek servis.

Düzgün servis yok neredeyse zaten burada, HP yurt dışından el atıyor olaya yoksa o da çöp durumda olurdu yüksek ihtimal.

Düzgün servis yok neredeyse zaten burada, HP yurt dışından el atıyor olaya yoksa o da çöp durumda olurdu yüksek ihtimal.
DELL de güzel hocam, monitör olarak başvurmuştum mevcut monitörü almadan yenisini yolluyorlar eskisini sonradan alıyorlar mesela bu konuda beğenmiştim dell'İ.

Ama dediğim gibi asus'un bu tarz kulaklık gibi aksesuarlarında nasıl destek sağlıyor bilmiyorum ama hyperx kadar esnek olacağını sanmıyorum.

Hyperx'in bu servis/müşteri memnuniyeti kısmı bile aslında ürünlerini almaya insanı daha çok çekiyor ama burada dediğim gibi kullanıcının deri mi yoksa kumaş mı istediği önemli birde mevcut olarak asus da bu kulaklık üzerinde 2036TL geri iade kampanyası var.

Hyperx kumaş olsaydı bende hyperx markasını denemek istiyordum açıkçası.

Dell de güzel hocam, monitör olarak başvurmuştum mevcut monitörü almadan yenisini yolluyorlar eskisini sonradan alıyorlar mesela bu konuda beğenmiştim Dell'i.

Ben alabiliyorsam Amazon'dan almaya çalışıyorum çoğunlukla inanılmaz yardımcı oluyorlar servis kumarına girmeden.

ROG pelta 4800 (4450 yazıyor hatta.)Liraya alabileceğiniz en iyi kulaklık zaten tartışmasız, ben servisinden dolayı HyperX'i bir gömlek üstte tutuyorum sadece yine son seçim sizin @Craxidor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…