Hyperx Cloud Iıı S Kablosuz Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Siyah, Kırmızı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
S model daha iyi ses kalitesine, Bluetooth destegine, dahili EQ hafizasina ve degistirilebilir manyetik kapaklara sahip. Ek olarak bir de S model 2 adet mikrofona sahip. Mikrofonu cikardiginizda dahili mikrofon devreye giriyor.
S model daha iyi ses kalitesine, Bluetooth destegine, dahili EQ hafizasina ve degistirilebilir manyetik kapaklara sahip. Ek olarak bir de s model 2 adet mikrofona sahip. Mikrofonu cikardiginizda dahili mikrofon devreye giriyor.
Anladım hocam. Vallahi ben düz modelden bile aşırı aşırı memnunum. SteelSeries Arctic 5'ten geçmiştim. Hatta ilk HyperX'e geçtiğimde sesler vasattı PUBG'de. Ama bir arkadaşın konusu vardı, oradaki EQ ayarlarını yaptıktan sonra mükemmel oldu. Bozulsa tekrar tekrar alırım yani o derece aşığım. Ek olarak garip bir durum var ki kulaklığı alalı 2 sene oldu abartmıyorum sadece 4 defa şarja taktım. Çok fazla PC başında vakit geçiren biri değilim ama anladığım kadarıyla şarj süresi de mükemmel bu cihazın.
Anladım hocam. Vallahi ben düz modelden bile aşırı aşırı memnunum. SteelSeries Arctic 5'ten geçmiştim. Hatta ilk HyperX'e geçtiğimde sesler vasattı PUBG'de. Ama bir arkadaşın konusu vardı, oradaki ayarları yaptıktan sonra mükemmel oldu. Bozulsa tekrar tekrar alırım yani o derece aşığım. Ek olarak garip bir durum var ki kulaklığı alalı 2 sene oldu abartmıyorum sadece 4 defa şarja taktım. Çok fazla PC başında vakit geçiren biri değilim ama anladığım kadarıyla şarj süresi de mükemmel bu cihazın.