Makaleler
4
Yer
Asphodel
Yeni hesap kuponuyla bu fiyata düşüyor; fiyat daha altına inmez. Amazon'dan 2. el almıştım bu fiyata.

Peşin fiyatına 4 taksit + olarak

1782205381623.webp

Bilmediğimden soruyorum ben de 2 sene önce HyperX Cloud III Wireless almıştım. Aşırı aşırı memnunum kulaklıktan. S ile düz serinin farkı nedir?

@Peak2Core,

S model daha iyi ses kalitesine, Bluetooth destegine, dahili EQ hafizasina ve degistirilebilir manyetik kapaklara sahip. Ek olarak bir de s model 2 adet mikrofona sahip. Mikrofonu cikardiginizda dahili mikrofon devreye giriyor.

Anladım hocam. Vallahi ben düz modelden bile aşırı aşırı memnunum. SteelSeries Arctic 5'ten geçmiştim. Hatta ilk HyperX'e geçtiğimde sesler vasattı PUBG'de. Ama bir arkadaşın konusu vardı, oradaki EQ ayarlarını yaptıktan sonra mükemmel oldu. Bozulsa tekrar tekrar alırım yani o derece aşığım. Ek olarak garip bir durum var ki kulaklığı alalı 2 sene oldu abartmıyorum sadece 4 defa şarja taktım. Çok fazla PC başında vakit geçiren biri değilim ama anladığım kadarıyla şarj süresi de mükemmel bu cihazın.

Anladım hocam. Vallahi ben düz modelden bile aşırı aşırı memnunum. SteelSeries Arctic 5'ten geçmiştim. Hatta ilk HyperX'e geçtiğimde sesler vasattı PUBG'de. Ama bir arkadaşın konusu vardı, oradaki ayarları yaptıktan sonra mükemmel oldu. Bozulsa tekrar tekrar alırım yani o derece aşığım. Ek olarak garip bir durum var ki kulaklığı alalı 2 sene oldu abartmıyorum sadece 4 defa şarja taktım. Çok fazla PC başında vakit geçiren biri değilim ama anladığım kadarıyla şarj süresi de mükemmel bu cihazın.
Desteği de cabası; sorununuzu kanıtlayabilirseniz sıfır kulaklık yollamaya kadar destek oluyorlar, eskisi elinizde kalıyor üstüne.