Ben kararsız kalıp ikisini de sipariş etmiştim. Pelta'yı geri yolladım, Cloud'u hala kullanıyorum. Oyun performansı beklediğim gibi değildi.@Toby Fox, mikrofon ve genel performans açısından peki?
Detaylar
Kim cevapladı?Bedava fiyat, mükemmel kulaklık. Çökün direkt.
İnceleme Konu 'HyperX Cloud III S Wireless'
Herkese selamlar,
Bugün, Amazon üzerinden 5.950 TL'ye almış olduğum HyperX Cloud III S Wireless adlı kulaklığın incelemesini yapacağım. Herkese iyi okumalar.
Kutu Açılışı ve Başlangıç
Kutu içeriği gayet iyi. Bir adet taşıma çantası, bir adet mikrofon, bir adet Type-C to Type-C kablo, bir adet Type-C dongle, bir adet Type-A dongle ve kullanma kılavuzu çıkıyor.
![]()
Genel Tasarım ve Malzeme kalitesi
Malzeme kalitesi fevkalade. Çok iyi bir malzeme kalitesine sahip. Kulaklığın boyut ayarını yaptığımız kısım ve yan kısım alüminyum. Çok premium ve sağlam...
Cloud ikisini kullanıyorum. Ses kalitesi falan iyi de çok ağır kulaklık ya taş var mış gibi kafamda. Uzun kullanımda iyi olmuyor bir de pedleri deri terletiyor. Ben daha hafif kumaş ped tercih ederdim sahsen.
Bana göre Cloud III S gayet konforlu ve ağır değil. HyperX stok geldiğinde ücretsiz şekilde kumaş pad yollar.Cloud ikisini kullanıyorum ses kalitesi falan harika da çok ağır kulaklık ya taş var mış gibi kafamda. Uzun kullanımda iyi olmuyor bir de pedleri deri terletiyor. Ben daha hafif kumaş ped tercih ederdim sahsen.
Bana göre Cloud III S gayet konforlu ve ağır değil. HyperX stok geldiğinde ücretsiz şekilde kumaş pad yollar.
Cloud 3 de ne değişti bilmiyorum. Cloud 2 pek konforlu değil.
Pad konusunu merak edenler için. Anlık olarak sünger ped stokları yok. Daha önce var mıydı bilmiyorum. Ayrıca keyfi olarak deri ped'de göndermiyorlar.
Cloud Stinger Core modeline sahibim eski bir model. Yıprandığı için 2 defa istekte bulundum ikisinde de gönderim sağladılar. PC versiyonu stokta yok sanırım ondan dolay PS versiyonunu yollamışlardı.Eki Görüntüle 230439
Pad konusunu merak edenler için. Anlık olarak sünger ped stokları yok. Daha önce var mıydı bilmiyorum. Ayrıca keyfi olarak deri ped'de göndermiyorlar.
Andrea Kimi Antonelli
Uzman
Bedava fiyat, mükemmel kulaklık. Çökün direkt.
İnceleme Konu 'HyperX Cloud III S Wireless'
Herkese selamlar,
Bugün, Amazon üzerinden 5.950 TL'ye almış olduğum HyperX Cloud III S Wireless adlı kulaklığın incelemesini yapacağım. Herkese iyi okumalar.
Kutu Açılışı ve Başlangıç
Kutu içeriği gayet iyi. Bir adet taşıma çantası, bir adet mikrofon, bir adet Type-C to Type-C kablo, bir adet Type-C dongle, bir adet Type-A dongle ve kullanma kılavuzu çıkıyor.
![]()
Genel Tasarım ve Malzeme kalitesi
Malzeme kalitesi fevkalade. Çok iyi bir malzeme kalitesine sahip. Kulaklığın boyut ayarını yaptığımız kısım ve yan kısım alüminyum. Çok premium ve sağlam...
Fiyat 5.449 TL gözüküyor?
- Makaleler
- 2
Bitmiş.
Andrea Kimi Antonelli
Uzman
3 saatte mi?
Fiyat çok iyi olunca herkes çökmüş.