Elektronik HyperX Cloud III S Wireless - 5.350 TL

Mikrofonsuz ve aktif gürültü engellemeli versiyonu var mı? Mikrofonu kullanmayacağım param boşa gitsin istemiyorum, anc de kasa fanı sesini ve buzdolabı sesini kessin diye lazım

Mikrofonsuz ve aktif gürültü engellemeli versiyonu var mı? Mikrofonu kullanmayacağım param boşa gitsin istemiyorum, anc de kasa fanı sesini ve buzdolabı sesini kessin diye lazım
Mikrofonsuz hali yok. ANC li hali yok ama yalıtımı iyi, kasa sesini duymuyorum ben.

Gaming Headset'lerde ANC özelliği premium ürünlerde oluyor. Örnek olarak Blackshark V3 Pro ya da Nova Pro. Bu ürünler de 15.000TL.

Mikrofonsuz hali yok. ANC li hali yok ama yalıtımı iyi, kasa sesini duymuyorum ben.
XM4 ile sadece kasa ve cpu fanı dönüyorken bile duyuyorum o yüzden inandırıcı gelmedi
Gaming Headset'lerde ANC özelliği premium ürünlerde oluyor. Örnek olarak Blackshark V3 Pro ya da Nova Pro. Bu ürünler de 15.000TL.
Tuhafmış 3-5k kulaklıklarda bile var alt tarafı 3-5klık bir kulaklığa 2.4 ghz dongle teknolojisi koyacaklar neden 15k bunlar anlamıyorum

XM4 ile sadece kasa ve cpu fanı dönüyorken bile duyuyorum o yüzden inandırıcı gelmedi
Yani neden yalan söyleyeyim, gelmiyor işte, kulaklıkta hiçbir ses yokken ve kasa fanları sesli ise tabii ki gelir. Müzik seviyesi %20 iken hiçbir ses gelmiyor mesela. Yanıtım konusunda başarılı bir kulaklık olduğunu düşünüyorum.

Bende cloud 2 core wireless var bende de sesi tamamen kesiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…