SEPET150 kuponunu kullanın.
Detaylar
Kim cevapladı?sawyerford
Üstün
Cloud 3 S sancaktarı gibisin 
KekBekçisi
Çalışkan
Mikrofonsuz ve aktif gürültü engellemeli versiyonu var mı? Mikrofonu kullanmayacağım param boşa gitsin istemiyorum, anc de kasa fanı sesini ve buzdolabı sesini kessin diye lazım
Mikrofonsuz hali yok. ANC li hali yok ama yalıtımı iyi, kasa sesini duymuyorum ben.Mikrofonsuz ve aktif gürültü engellemeli versiyonu var mı? Mikrofonu kullanmayacağım param boşa gitsin istemiyorum, anc de kasa fanı sesini ve buzdolabı sesini kessin diye lazım
sawyerford
Üstün
Gaming Headset'lerde ANC özelliği premium ürünlerde oluyor. Örnek olarak Blackshark V3 Pro ya da Nova Pro. Bu ürünler de 15.000TL.Mikrofonsuz ve aktif gürültü engellemeli versiyonu var mı? Mikrofonu kullanmayacağım param boşa gitsin istemiyorum, anc de kasa fanı sesini ve buzdolabı sesini kessin diye lazım
KekBekçisi
Çalışkan
XM4 ile sadece kasa ve cpu fanı dönüyorken bile duyuyorum o yüzden inandırıcı gelmediMikrofonsuz hali yok. ANC li hali yok ama yalıtımı iyi, kasa sesini duymuyorum ben.
Tuhafmış 3-5k kulaklıklarda bile var alt tarafı 3-5klık bir kulaklığa 2.4 ghz dongle teknolojisi koyacaklar neden 15k bunlar anlamıyorumGaming Headset'lerde ANC özelliği premium ürünlerde oluyor. Örnek olarak Blackshark V3 Pro ya da Nova Pro. Bu ürünler de 15.000TL.
Yani neden yalan söyleyeyim, gelmiyor işte, kulaklıkta hiçbir ses yokken ve kasa fanları sesli ise tabii ki gelir. Müzik seviyesi %20 iken hiçbir ses gelmiyor mesela. Yanıtım konusunda başarılı bir kulaklık olduğunu düşünüyorum.XM4 ile sadece kasa ve cpu fanı dönüyorken bile duyuyorum o yüzden inandırıcı gelmedi