HyperX Cloud III S Wireless alınır mı?

Trye ilk geldiğinden beri kullanıyorum, 2 tane var bende. Bu forumdaki ilk mesajım da 3 s tavsiye etmek olmuştu eksi basmıştı peltacılar

Corsair Void, Asus Pelta ve Logitech G serileri hakkında ne düşünüyorsunuz peki? Daha önce hiç kullanmadım bu markaları.

Corsair Void, Asus Pelta ve Logitech G serileri hakkında ne düşünüyorsunuz peki? Daha önce hiç kullanmadım bu markaları.
Void Elite kronik menteşe ve dip ses sorunlu. ROG Pelta fena değil ama ikisini de sipariş edip kullanmış birisi olarak C3S öneriyorum.

Bir üst seviye arayanlar dt 990 Pro alabilir. Temiz ikinci eller 7K civarında, tabii kablolu.

Çok güzel kulaklık.

Corsair Void, ASUS Pelta ve Logitech G serileri hakkında ne düşünüyorsunuz peki? Daha önce hiç kullanmadım bu markaları.

İkisi aynı fiyattayken pelta alın. C3s sık sık indirime düşüyor 5kya falan düştüğünde onu tercih edebilirsiniz ancak aynı fiyattayken pelta daha önde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…