T Trina Becerikli Rezonans Katılım 4 Şubat 2026 Mesajlar 272 Beğeniler 143 12 Nisan 2026 #11 Trye ilk geldiğinden beri kullanıyorum, 2 tane var bende. Bu forumdaki ilk mesajım da 3 s tavsiye etmek olmuştu eksi basmıştı peltacılar
Trye ilk geldiğinden beri kullanıyorum, 2 tane var bende. Bu forumdaki ilk mesajım da 3 s tavsiye etmek olmuştu eksi basmıştı peltacılar
michaelscofield Bilgin Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 12.043 Makaleler 13 Çözümler 68 Beğeniler 18.335 Yer İstanbul 12 Nisan 2026 #12 grancoupe dedi: Büyük ihtimalle alacağım, mantıklı geldi. Beklesem mi beklemesem mi emin değilim ama. Maksimum bu civarlarda, yani 5-7 bin TL. Kablosuz olması şart. Genişletmek için tıkla... Sık sık 5.5 civarına düşüyor, bence bekleyin.
grancoupe dedi: Büyük ihtimalle alacağım, mantıklı geldi. Beklesem mi beklemesem mi emin değilim ama. Maksimum bu civarlarda, yani 5-7 bin TL. Kablosuz olması şart. Genişletmek için tıkla... Sık sık 5.5 civarına düşüyor, bence bekleyin.
KS KS grancoupe Yetkin Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 415 Çözümler 4 Beğeniler 176 Yer Türkiye, İstanbul 12 Nisan 2026 #13 michaelscofield dedi: Sık sık 5.5 civarına düşüyor, bence bekleyin. Genişletmek için tıkla... Şu an bir ay içindeki en yüksek fiyatmış, biraz bekleyeyim o zaman. Taksitle alacağım için çok önemli değil ama 1-2 güne belki 6 bine falan düşer.
michaelscofield dedi: Sık sık 5.5 civarına düşüyor, bence bekleyin. Genişletmek için tıkla... Şu an bir ay içindeki en yüksek fiyatmış, biraz bekleyeyim o zaman. Taksitle alacağım için çok önemli değil ama 1-2 güne belki 6 bine falan düşer.
RapidLemming955 Yetkin Fırsat Avcısı Katılım 3 Kasım 2024 Mesajlar 2.438 Çözümler 2 Beğeniler 2.676 12 Nisan 2026 #14 grancoupe dedi: Şu an bir ay içindeki en yüksek fiyatmış, biraz bekleyeyim o zaman. Taksitle alacağım için çok önemli değil ama 1-2 güne belki 6 bine falan düşer. Genişletmek için tıkla... İndirim olursa @michaelscofield konu açar. Malum en sevdiği şey 3S indirim konusudur.
grancoupe dedi: Şu an bir ay içindeki en yüksek fiyatmış, biraz bekleyeyim o zaman. Taksitle alacağım için çok önemli değil ama 1-2 güne belki 6 bine falan düşer. Genişletmek için tıkla... İndirim olursa @michaelscofield konu açar. Malum en sevdiği şey 3S indirim konusudur.
KS KS grancoupe Yetkin Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 415 Çözümler 4 Beğeniler 176 Yer Türkiye, İstanbul 12 Nisan 2026 #15 Corsair Void, Asus Pelta ve Logitech G serileri hakkında ne düşünüyorsunuz peki? Daha önce hiç kullanmadım bu markaları.
Corsair Void, Asus Pelta ve Logitech G serileri hakkında ne düşünüyorsunuz peki? Daha önce hiç kullanmadım bu markaları.
michaelscofield Bilgin Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 12.043 Makaleler 13 Çözümler 68 Beğeniler 18.335 Yer İstanbul 12 Nisan 2026 #16 grancoupe dedi: Corsair Void, Asus Pelta ve Logitech G serileri hakkında ne düşünüyorsunuz peki? Daha önce hiç kullanmadım bu markaları. Genişletmek için tıkla... Void Elite kronik menteşe ve dip ses sorunlu. ROG Pelta fena değil ama ikisini de sipariş edip kullanmış birisi olarak C3S öneriyorum.
grancoupe dedi: Corsair Void, Asus Pelta ve Logitech G serileri hakkında ne düşünüyorsunuz peki? Daha önce hiç kullanmadım bu markaları. Genişletmek için tıkla... Void Elite kronik menteşe ve dip ses sorunlu. ROG Pelta fena değil ama ikisini de sipariş edip kullanmış birisi olarak C3S öneriyorum.
T Trina Becerikli Rezonans Katılım 4 Şubat 2026 Mesajlar 272 Beğeniler 143 12 Nisan 2026 #17 grancoupe dedi: Corsair Void, Asus Pelta ve Logitech G serileri hakkında ne düşünüyorsunuz peki? Daha önce hiç kullanmadım bu markaları. Genişletmek için tıkla... Voidi geç, pelta veya logitechin üst modelleri 3500-4000e falan bulursan al yukarısı anlamsız
grancoupe dedi: Corsair Void, Asus Pelta ve Logitech G serileri hakkında ne düşünüyorsunuz peki? Daha önce hiç kullanmadım bu markaları. Genişletmek için tıkla... Voidi geç, pelta veya logitechin üst modelleri 3500-4000e falan bulursan al yukarısı anlamsız
T tolga69 Uzman Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 520 Beğeniler 319 12 Nisan 2026 #18 grancoupe dedi: Corsair Void, ASUS Pelta ve Logitech G serileri hakkında ne düşünüyorsunuz peki? Daha önce hiç kullanmadım bu markaları. Genişletmek için tıkla... Kafanız büyük mü?
grancoupe dedi: Corsair Void, ASUS Pelta ve Logitech G serileri hakkında ne düşünüyorsunuz peki? Daha önce hiç kullanmadım bu markaları. Genişletmek için tıkla... Kafanız büyük mü?
T Trina Becerikli Rezonans Katılım 4 Şubat 2026 Mesajlar 272 Beğeniler 143 12 Nisan 2026 #19 Bir üst seviye arayanlar dt 990 pro alabilir. Temiz ikinci eller 7k civarında, tabii kablolu.
T tolga69 Uzman Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 520 Beğeniler 319 12 Nisan 2026 #20 Trina dedi: Bir üst seviye arayanlar dt 990 Pro alabilir. Temiz ikinci eller 7K civarında, tabii kablolu. Genişletmek için tıkla... Çok güzel kulaklık. grancoupe dedi: Corsair Void, ASUS Pelta ve Logitech G serileri hakkında ne düşünüyorsunuz peki? Daha önce hiç kullanmadım bu markaları. Genişletmek için tıkla... İkisi aynı fiyattayken pelta alın. C3s sık sık indirime düşüyor 5kya falan düştüğünde onu tercih edebilirsiniz ancak aynı fiyattayken pelta daha önde.
Trina dedi: Bir üst seviye arayanlar dt 990 Pro alabilir. Temiz ikinci eller 7K civarında, tabii kablolu. Genişletmek için tıkla... Çok güzel kulaklık. grancoupe dedi: Corsair Void, ASUS Pelta ve Logitech G serileri hakkında ne düşünüyorsunuz peki? Daha önce hiç kullanmadım bu markaları. Genişletmek için tıkla... İkisi aynı fiyattayken pelta alın. C3s sık sık indirime düşüyor 5kya falan düştüğünde onu tercih edebilirsiniz ancak aynı fiyattayken pelta daha önde.