Detaylar
Kim cevapladı?Sık sık 5.5 civarına düşüyor, bence bekleyin.Büyük ihtimalle alacağım, mantıklı geldi. Beklesem mi beklemesem mi emin değilim ama.
Maksimum bu civarlarda, yani 5-7 bin TL. Kablosuz olması şart.
grancoupe
Yetkin
Şu an bir ay içindeki en yüksek fiyatmış, biraz bekleyeyim o zaman. Taksitle alacağım için çok önemli değil ama 1-2 güne belki 6 bine falan düşer.
İndirim olursa @michaelscofield konu açar. Malum en sevdiği şey 3S indirim konusudur.Şu an bir ay içindeki en yüksek fiyatmış, biraz bekleyeyim o zaman. Taksitle alacağım için çok önemli değil ama 1-2 güne belki 6 bine falan düşer.
grancoupe
Yetkin
Corsair Void, Asus Pelta ve Logitech G serileri hakkında ne düşünüyorsunuz peki? Daha önce hiç kullanmadım bu markaları.
Void Elite kronik menteşe ve dip ses sorunlu. ROG Pelta fena değil ama ikisini de sipariş edip kullanmış birisi olarak C3S öneriyorum.Corsair Void, Asus Pelta ve Logitech G serileri hakkında ne düşünüyorsunuz peki? Daha önce hiç kullanmadım bu markaları.
Voidi geç, pelta veya logitechin üst modelleri 3500-4000e falan bulursan al yukarısı anlamsızCorsair Void, Asus Pelta ve Logitech G serileri hakkında ne düşünüyorsunuz peki? Daha önce hiç kullanmadım bu markaları.
Corsair Void, ASUS Pelta ve Logitech G serileri hakkında ne düşünüyorsunuz peki? Daha önce hiç kullanmadım bu markaları.
Kafanız büyük mü?
Bir üst seviye arayanlar dt 990 Pro alabilir. Temiz ikinci eller 7K civarında, tabii kablolu.
Çok güzel kulaklık.
Corsair Void, ASUS Pelta ve Logitech G serileri hakkında ne düşünüyorsunuz peki? Daha önce hiç kullanmadım bu markaları.
İkisi aynı fiyattayken pelta alın. C3s sık sık indirime düşüyor 5kya falan düştüğünde onu tercih edebilirsiniz ancak aynı fiyattayken pelta daha önde.