Peltanın sesi daha iyi değilÇok güzel kulaklık.
İkisi aynı fiyattayken pelta alın. C3s sık sık indirime düşüyor 5kya falan düştüğünde onu tercih edebilirsiniz ancak aynı fiyattayken pelta daha önde.
Detaylar
Kim cevapladı?Daha iyi. C3S'te dip ses sorunu var + EQ ayarı isteyen bir kulaklık. Cloud 3'te öyleydi ve daha çok kronik sıkıntısı vardı. EQ ayarı olmadan olmuyor bu kulaklıklara.
C3S'in mikrofonu birazcık daha iyi ve daha fazla uzun kullanılabiliyor en azından ben günde 5-6 saat takmama rağmen bayağı kullanıyordum. Pelta'nın kullanım süresi biraz daha kısa sadece o kadar. Onun dışında genel olarak pelta daha iyi bir kulaklık.
Dip ses yok ve stok tuningi türkiyede satılan oyuncu kulaklarının hepsinden daha iyi. Eq kullanma gereği hiç duymadım, 2 tane var bende.Daha iyi. C3S'te dip ses sorunu var + EQ ayarı isteyen bir kulaklık. Cloud 3'te öyleydi ve daha çok kronik sıkıntısı vardı. EQ ayarı olmadan olmuyor bu kulaklıklara.
NGEUNITY BETA ile çözülüyor. Çevremde kullanan birçok kişi var ve hiçbirinde böyle bir sorun yok. Ben dahil.
Asıl Pelta istiyor. Cloud 3S kutudan çıktığı gibi çok iyi bir EQ ayarı ile geliyor. Kararsız kalıp ikisini de sipariş ettim, Pelta'yı denediğimde 'bu ne, ben buna mı 7.000 TL verdim?' dedim. Ayrıca malzeme kalitesi fiyatına göre düşük kalıyor. C3S her türlü daha mantıklı.
Dip ses yok ve stok tuningi Türkiye'de satılan oyuncu kulaklarının hepsinden daha iyi. EQ kullanma gereği hiç duymadım, 2 tane var bende.
C3S'te kullandım Cloud 3'te Cloud 2'te. Hepsini dip sesden dolayı iade ettim. Özellikle sessiz odada bayağı rahatsız ediyordu.
Mantıklı, ama ona iyi bir ses kartı gerekir.Bir üst seviye arayanlar dt 990 pro alabilir. Temiz ikinci eller 7k civarında, tabii kablolu.
Asıl pelta istiyor. Cloud 3S kutudan çıktığı gibi çok iyi bir EQ ayarı ile geliyor. Kararsız kalıp ikisini de sipariş ettim, Pelta'yı denediğimde 'bu ne, ben buna mı 7.000 TL verdim?' dedim. Ayrıca malzeme kalitesi fiyatına göre düşük kalıyor. C3s her türlü daha mantıklı.
Evet zaten pelta plastik olduğu için hafif bir kulaklık. O yüzden malzeme kalitesini tartışmaya gerek yok ancak film izlerken aradaki farkı anlarsın. Değiştirme nedenim C3S'in EQ istemesi falan değil dip ses sorunuydu ve acayip sinirimi bozuyordu. Sırf o yüzden bir daha HyperX kulaklık almamaya yemin ettim. C2 C3 C3s hepsinde dip ses sorunu var. Bir türlü çözemediler gitti.
Ngeunıty beta ile çözülüyor. Çevremde kullanan birçok kişi var ve hiçbirinde böyle bir sorun yok. Ben dahil.
Denemedim.
Keşke deneseydiniz. Bende ilk baş bu sorundan rahatsızdım, NGEUNITY BETA ile anında çözülüyor. Ki HyperX desteğin kendisi de BETA sürümü kurmanız gerektiğini söylüyor.
Fabrikadan gelen firmware versiyonunda dahi yoktu benim, güncelledim de birkaç kez. Ngenuity beta yüklemeden önce de yoktu sonra da. Ya size denk gelen arızalı ya da ysb portlarınızda sorun var.C3S'te kullandım Cloud 3'te Cloud 2'te. Hepsini dip sesden dolayı iade ettim. Özellikle sessiz odada bayağı rahatsız ediyordu.
Apple dac 300 tl. RCA var, yani amfiye bağlanıyor. Eğer 250 ohm besleyecek bir amfi varsa apple ile kullanılır.
Fabrikadan gelen Firmware versiyonunda dahi yoktu benim, güncelledim de birkaç kez. NGenuity beta yüklemeden önce de yoktu sonra da. Ya size denk gelen arızalı ya da ysb portlarınızda sorun var.
Apple DAC 300 TL. RCA var, yani amfiye bağlanıyor. Eğer 250 ohm besleyecek bir amfi varsa Apple ile kullanılır.
C3S'teki dip ses sorunu bana denk gelen arızalı bir ürün olabilir, hak veriyorum. Ancak C2 ve C3'te dip ses sorunu bayağı yaygın bir problem. En azından alan (benimle birlikle) kişilerin çoğu da bu durumdan rahatsız.