Detaylar
Kim cevapladı?Kablosuz şart mı? Kablosuz modelin gecikmesi çok çok az. Hissedilmesi mümkün değil. Ek olarak ses kalitesi de çok daha iyi.
Kulaklık bana aşırı rahat geliyor. Bunun kadar rahat ama oyunlarda 'daha' iyi ses performansı veren kulaklık için ne kadar bütçe ayırmak gerekir?
Kablolu olsun. Valorant CS için kullanacağım.
Zero_Tw02
Çalışkan
Bütçe nedir?Kulaklık bana aşırı rahat geliyor. Bunun kadar rahat ama oyunlarda 'daha' iyi ses performansı veren kulaklık için ne kadar bütçe ayırmak gerekir?
Kablolu olsun. Valorant CS için kullanacağım.
Kablosuz şart mı? Kablosuz modelin gecikmesi çok çok az. Hissedilmesi mümkün değil. Ek olarak ses kalitesi de çok daha iyi.
Kablosuz çok fazla Bluetooth zararı vs sebebi duydum, kablolu tercih ediyorum o yüzden üstadım
5 6k.
Kayde değer bir fark olur mu hocam? Rahat mıdır cloud III kadar?
Kablosuz çok fazla Bluetooth zararı vs sebebi duydum, kablolu tercih ediyorum o yüzden üstadım
5 6k.
Kayde değer bir fark olur mu hocam? Rahat mıdır Cloud III kadar?
Cloud 3'ten daha rahat. Cloud 3 kafamı sıkıyordu.
Ses performansı nasıl oyunlarda? Kafama uymazsa acaba iade alıyorlar mı?
Bluetooth ile kullanmayacaksınız. Dongle ile kablosuz kullanacaksınız. Gecikme süresi ortalama 20 milisaniye. Hissetmeniz mümkün değil.Kablosuz çok fazla Bluetooth zararı vs sebebi duydum, kablolu tercih ediyorum o yüzden üstadım![]()
Fifine H9 tercih edilebilir.
Ses performansı nasıl oyunlarda? Kafama uymazsa acaba iade alıyorlar mı?
Alacağınız siteye bağlı ancak iade etmeniz için sebep olmasına gerek yok, direkt iade edebilirsiniz. Özet olarak mikrofonu çok daha iyi, padleri daha iyi, dışarıdan daha az ses alıyor, daha rahat, Cloud3'ten ses profili olarak daha iyi bir kulaklık.
7.1 biraz pişman edebilir ne de olsa bu bütçedeki kulaklıklardan mükemmel bir 7.1 performansı beklememek lazım.
Bluetooth ile kullanmayacaksınız. Dongle ile kablosuz kullanacaksınız. Gecikme süresi ortalama 20 milisaniye. Hissetmeniz mümkün değil.
Fifine H9 tercih edilebilir.
O zaman kablosuz kulaklıklar zararlı olmuyor mu, bilmediğimden soruyorum üstadım kusura bakmayın? Ben telefonda da kablolu kulaklığa geçtim çünkü. Aynı shapei daha iyisi var mı peki 5 6K bütçede? Cloud III iyi değil mi sizce?
Bütçe artsa peki?Alacağınız siteye bağlı ancak iade etmeniz için sebep olmasına gerek yok, direkt iade edebilirsiniz. Özet olarak mikrofonu çok daha iyi, padleri daha iyi, dışarıdan daha az ses alıyor, daha rahat, Cloud3'ten ses profili olarak daha iyi bir kulaklık.
7.1 biraz pişman edebilir ne de olsa bu bütçedeki kulaklıklardan mükemmel bir 7.1 performansı beklememek lazım.