HyperX Cloud III Wireless vs Razer BlackShark V2 Pro (2023) Wireless

Bütçe
9000

alperenbilici

Üyecik
Merhaba, yakın dönemde bir kulaklık almayı düşünüyorum. Aralarındaki fiyat farkı benim için pek önemli değil. Almışken oyunlarda bana en yardımcı olabilecek kulaklığı tercih etmek önceliğim.

Sürekli olarak hard aim ve ses kasma odaklı Rust oynuyorum ve arada video çekip yayın açıyorum. Arkadaşımla bir deneme ve uzun süreli deneyimlerim sonucu kendi kullandığım Gamepower Raijin kulaklığımın uzaklardaki sesleri iletmediğini ve ses kasma açısından pek başarılı olmadığını fark ettim.

Benim için nokta atışı ses tespiti yapabilecek, bass ve mikrofon konusunda beni üzmeyecek bir kulaklık arayışındayım. Bu ikisi arasında kaldım. İki tarafın da destekçisi çok fazla ve objektif yorumlarınız benim için değerli. Bazı kaynaklar Razer'in THX uygulaması ile ses ve mikrofon kalitesinin çok daha başarılı olduğunu belirtiyor, fakat bir o kadar kişi de HyperX'in nokta atışı ses tespiti olduğunu ama seslerin tiz olduğunu söylüyor.

Doğru ayarlar ile nokta atışı ses tespiti yapabilecek, mikrofon, bass ve ses konusunda beni üzmeyecek kulaklık hangisi? Görüşlerinize açığım. Bilgisi olanlar için, Razer BlackShark V2 Pro 2023 modelinde THX, Synapse uygulaması için ek bir ücret ödememize gerek var mı yoksa kulaklığı aldığımız için içerisine dahil mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Thx denilen şey Razer'ın bildiğimiz surround sound uygulaması sadece ismi değiştirilmiş oyun için kesinlijle dezavantaj.

G pro x 2 al eğer fazla gelirse , SteelSeries Nova 7 oyun için harika diye biliyorum.

V2 Pro menteşe sorunlu.

Hyperx Cloud 3 wireless için bass seviyesi az diyorlardı. Aldım ve EQ ayarını Bass Boost yaptım güzel oldu. Ben HyperX aldım ve memnunum, öneririm. Onun dışında 130 saat pil süresi var.

İkisi arasında kalsam V2 Pro alırdım fakat menteşe sıkıntısı var diye hatırlıyorum, göz önünde bulundurarak alın. Mikrofon kısmında ise iki kulaklığın mikrofonuda anlaşılır. V2 Pro'nun mikrofonu bana daha iyi geliyor.

Razer BlackShark V2 Pro 2023 modelinde THX, Synapse uygulaması için ek bir ücret ödememize gerek var mı yoksa kulaklığı aldığımız için içerisine dahil mi?

V2X'lerde pedin altında ki numara ile uygulamaya erişim sağlanıyordu.

Herşey mikrafon değil maalesefki, Razer'ın bu fiyatta alinmamasinin sebebi hem malzeme kalitesinde düşüş yaşanmasi onceki modellere gore hemde ses kalitesi bakımından V2 USB ve V2 pro 2020 ile arasinda kayda değer ses kalitesi farki olmaması.

Gerekli ayarlar ile mikrofonu çok güzel derecelere gelebiliyor malzeme kalitesi olarak uzun süre Gamepower Raijin gibi pek de kaliteli segmentine uygun olmayan bir kulaklık kullandım bence Razer'de de kaba kullanım gibi herhangi bir hata yapmayacağımı düşünüyorum. Aklıma takılan en önemli şey ise gerekli ayarlar yapılınca oyunlarda güzel bass seviyesi ve ses netliği ile nokta atışı ses tespiti yapma konusunda hangisi çok daha iyi.

Ikisi arasindam Cloud 3 wireless fps icin daha mantıklı fakat Cloud 3 wireless bass olarak fazla değil Blackshark v2 proda ise boğuk bass var şuan en temiz ve derin bass G pro x 2 de . Nova 7'de basslı oda kötü değil diye biliyorum.

Her şeyin mikrofon olmadığını biliyorum. Ses kalitesi hoşuma gitmişti, bana gelen modelin iade ürün olduğunu düşündüğüm için iade etmiştim. Malzeme kalitesinden bahsettim. Eklediğim videoları izleyerek daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz.

Amacım biraz daha tok sesler almak ama bunu yaparken netliği bozulmasın ayak seslerini de rahat bir şekilde duyabileyim istiyorum gerekli ayarlarla BlackShark bu konuda bana rahatlık sağlar mı açıkça söylemek gerekirse her ne kadar malzeme kalitesi olarak Cloud 3 kat kat üstte de olsa mikrofonunu ve görüntüsünü pek beğenmedim BlackShark V2 Pro'nun beyaz modeli daha ilgi çekici ve güzel hissettirdi ama BlackShark V2 Pro bass ve yer tespiti konusunda beni pişman eder mi bilemedim eğer EQ ayarları ile uygun ayar bulunabilecek tatmin edebilecek düzeydeyse tercihimi BlackShark V2 de kullanmayı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…