Shock Blast
Uzman
Iade ettiğim ürünun videolarini izlemek için bir sebep yok, bende bu tarz oyuncu kulaklıkları Hifi kulaklik denemeden once iyi sanıyordum.Her şeyin mikrofon olmadığını biliyorum. Ses kalitesi hoşuma gitmişti, bana gelen modelin iade ürün olduğunu düşündüğüm için iade etmiştim. Malzeme kalitesinden bahsettim. Eklediğim videoları izleyerek daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz.
Sana anlatiyim V2 pronun ses profilini, , bassı fazla, midleri biraz zayif, tizleri hafif fazla. Cloud 3 wireless kullanmadım fakat frekans tepkisini incelediğimde bassı kesinlikle daha az, midleri daha iyi gibi Razerdan tizleri daha dinlebilir gözüküyor. İstediğinizi alın, Cloud3 daha temiz ses verir gibi geldi hem bassı daha az hemde midleri daha düzgün. Okuduğum bazı yerlerde ise ayak sesinde Cloud 3 daha iyi deniliyordu, Cloud 'un kullandığı dts ve Razerin kullandığı thx kesinlikle dolandirmadan ibaret sana lazim olan stereo.Amacım biraz daha tok sesler almak ama bunu yaparken netliği bozulmasın ayak seslerini de rahat bir şekilde duyabileyim istiyorum gerekli ayarlarla BlackShark bu konuda bana rahatlık sağlar mı açıkça söylemek gerekirse her ne kadar malzeme kalitesi olarak Cloud 3 kat kat üstte de olsa mikrofonunu ve görüntüsünü pek beğenmedim BlackShark V2 Pro'nun beyaz modeli daha ilgi çekici ve güzel hissettirdi ama BlackShark V2 Pro bass ve yer tespiti konusunda beni pişman eder mi bilemedim eğer EQ ayarları ile uygun ayar bulunabilecek tatmin edebilecek düzeydeyse tercihimi BlackShark V2 de kullanmayı düşünüyorum.
İstediğinizi alin hocam.