Merhaba bende kulaklık araştırması yapıyordum da 4 4.5k bütçem var normalde HyperX could 2 Core almayı düşünüyordum ama araştırınca iyi bir tercih olmadığına karar verdim çünkü çok fazla teknik konuda şikayet gördüm ve mikrofonu gerçekten çok kotü.
Razer BlackShark V2 HyperSpeed Wireless almak istiyorum menteşe kırılması sorunu istisnasız kesin bir şekilde oluyor mu testlere ve incelemelere bakınca kulaklık çok hoşuma gitti.

O bütçede önerdiğiniz farklı bir kulaklık var mıdır?
SteelSeries Nova 5 Wireless Beyaz renginden satın aldım hocam mükemmel bir kulaklık C3W'den daha iyi mühteşem diyebilirim hiç abartmıyorum.
Uygulaması olsun her şeyi olsun kendine göre EQ ayarları bile yapabiliyorsun çok rahatlıkla.

SteelSeries Nova 5 Wireless beyaz renginden satın aldım hocam mükemmel bir kulaklık C3W'den daha iyi muhteşem diyebilirim hiç abartmıyorum.
Uygulaması olsun her şeyi olsun kendine göre EQ ayarları bile yapabiliyorsun çok rahatlıkla.

Kusura bakmayın biraz geç dönüyorum şu an o kadar çıkamıyorum maalesef 4K bütçem var Razer BlackShark V2 HyperSpeed 4.3K şu an Amazon'da onu düşünüyorum sadece menteşe arızası korkutuyor.