S Shog Becerikli Katılım 16 Mart 2026 Mesajlar 275 Beğeniler 53 3 Mayıs 2026 #1 Cloud III kullanıyorum, daha rahat ve ses performansı daha iyi bir kulaklık istiyorum. Yanlardan sıkmasın ve ağrı yapmasın. FPS oyunları için alacağım. Bu ürün alınır mı? ASUS ROG Pelta White kablosuz RGB oyun kulaklığı (ROG SpeedNova, Bluetooth, 2,4 GHz, USB-C, 50 mm ROG titanyum membran sürücüler, 10 mm süper geniş bantlı Boom mikrofon, 309 g hafif, Aura Sync RGB) : Amazon.com.tr: Bilgisayar ASUS ROG Pelta White kablosuz RGB oyun kulaklığı (ROG SpeedNova, Bluetooth, 2,4 GHz, USB-C, 50 mm ROG titanyum membran sürücüler, 10 mm süper geniş bantlı Boom mikrofon, 309 g hafif, Aura Sync RGB) : Amazon.com.tr: Bilgisayar amzn.eu
Cloud III kullanıyorum, daha rahat ve ses performansı daha iyi bir kulaklık istiyorum. Yanlardan sıkmasın ve ağrı yapmasın. FPS oyunları için alacağım. Bu ürün alınır mı? ASUS ROG Pelta White kablosuz RGB oyun kulaklığı (ROG SpeedNova, Bluetooth, 2,4 GHz, USB-C, 50 mm ROG titanyum membran sürücüler, 10 mm süper geniş bantlı Boom mikrofon, 309 g hafif, Aura Sync RGB) : Amazon.com.tr: Bilgisayar ASUS ROG Pelta White kablosuz RGB oyun kulaklığı (ROG SpeedNova, Bluetooth, 2,4 GHz, USB-C, 50 mm ROG titanyum membran sürücüler, 10 mm süper geniş bantlı Boom mikrofon, 309 g hafif, Aura Sync RGB) : Amazon.com.tr: Bilgisayar amzn.eu
RapidLemming955 Yetkin Fırsat Avcısı Katılım 3 Kasım 2024 Mesajlar 2.439 Çözümler 2 Beğeniler 2.679 3 Mayıs 2026 #2 3S Wireless öneririm. Ben de C3'ten geçiş yaptım.
Adil Demirbağ Uzman Katılım 30 Ağustos 2024 Mesajlar 107 Beğeniler 133 3 Mayıs 2026 #3 ROG pelta sakın almayın @Ruindry nin hayatını mahvetti.
KS KS S Shog Becerikli Katılım 16 Mart 2026 Mesajlar 275 Beğeniler 53 3 Mayıs 2026 #4 RapidLemming955 dedi: 3S Wireless öneririm. Ben de C3'ten geçiş yaptım. Genişletmek için tıkla... O daha ağır değil mi üstadım ben hafif bir kulaklık istiyorum.
RapidLemming955 dedi: 3S Wireless öneririm. Ben de C3'ten geçiş yaptım. Genişletmek için tıkla... O daha ağır değil mi üstadım ben hafif bir kulaklık istiyorum.
RapidLemming955 Yetkin Fırsat Avcısı Katılım 3 Kasım 2024 Mesajlar 2.439 Çözümler 2 Beğeniler 2.679 3 Mayıs 2026 #5 Shog dedi: O daha ağır değil mi üstadım ben hafif bir kulaklık istiyorum. Genişletmek için tıkla... Valla bence gayet hafif. C3'ten daha rahat olduğunu söyleyebilirim.
Shog dedi: O daha ağır değil mi üstadım ben hafif bir kulaklık istiyorum. Genişletmek için tıkla... Valla bence gayet hafif. C3'ten daha rahat olduğunu söyleyebilirim.
UnkownTecho Uzman Katılım 8 Kasım 2024 Mesajlar 767 Çözümler 2 Beğeniler 209 3 Mayıs 2026 #6 Adil Demirbağ dedi: ROG pelta sakın almayın @Ruindry nin hayatını mahvetti. Genişletmek için tıkla... Hocam öyle demişsin ki karşıma bir an bu çıktı sesli güldüm 3S öneririm hocam güzel. Ben 3S'den Steel Series Nova Pro'ya geçiş yaptım çünkü kafa süngeri zamanla soyuluyor derdiyle uğraşmamak için.
Adil Demirbağ dedi: ROG pelta sakın almayın @Ruindry nin hayatını mahvetti. Genişletmek için tıkla... Hocam öyle demişsin ki karşıma bir an bu çıktı sesli güldüm 3S öneririm hocam güzel. Ben 3S'den Steel Series Nova Pro'ya geçiş yaptım çünkü kafa süngeri zamanla soyuluyor derdiyle uğraşmamak için.
KS KS S Shog Becerikli Katılım 16 Mart 2026 Mesajlar 275 Beğeniler 53 3 Mayıs 2026 #7 UnkownTecho dedi: Hocam öyle demişsin ki karşıma bir an bu çıktı sesli güldüm 3S öneririm hocam güzel. Ben 3S'den Steel Series Nova Pro'ya geçiş yaptım çünkü kafa süngeri zamanla soyuluyor derdiyle uğraşmamak için. Genişletmek için tıkla... O kulaklık biraz 'dar' değil mi hocam? Soyuluyor diye almak istemiyorum biraz da ağır.
UnkownTecho dedi: Hocam öyle demişsin ki karşıma bir an bu çıktı sesli güldüm 3S öneririm hocam güzel. Ben 3S'den Steel Series Nova Pro'ya geçiş yaptım çünkü kafa süngeri zamanla soyuluyor derdiyle uğraşmamak için. Genişletmek için tıkla... O kulaklık biraz 'dar' değil mi hocam? Soyuluyor diye almak istemiyorum biraz da ağır.