Kaygı
Başarılı
HyperX, kullanıcılarına özel ücretsiz ses kartı, mikrofon ve kulak pedi gönderiyor. Talep etmek için https://row.hyperx.com/tr/pages/support adresine giderek “Bizimle sohbet edin” butonuna tıklayabilirsiniz. Gönderim ücretsiz olarak İstanbul'dan UPS Kargo'yla çıkıyor.
Fakat kulaklık modeli eski olduğu için gönderirler mi bilemem yedek parçaları ellerinde kalmamış olabilir. Cloud 2 aksesuarlarını bana gönderdiler.
Fatura problemli kulaklıklar için isteniyor, aksesuar talebinde sadece seri numarası yeterli. Seri numarası için kulak pedlerini çıkarın içinde ki etikette yazar, veya Right/Left yazan vidalı kısımda da olabilir. Desteğe sorabilirsiniz kullandığınız kulaklığın yedek parçası yoksa Cloud 2 ses kartı olur mu diye.Hocam faturası nerede ürünün Allah bilir onu da isterler diye tahmin ediyorum.
Ucuza 2.el Cloud 2'lerden alıp onun ses kartını benim Alpha'ya taksam fark olur mu?
Fatura problemli kulaklıklar için isteniyor, aksesuar talebinde sadece seri numarası yeterli. Seri numarası için kulak pedlerini çıkarın içinde ki etikette yazar, veya Right/Left yazan vidalı kısımda da olabilir. Desteğe sorabilirsiniz kullandığınız kulaklığın yedek parçası yoksa Cloud 2 ses kartı olur mu diye.
Ayrıca bu kulaklık Alpha mı? Başlıkta Cloud yazıyor.