Makaleler
4
Selam,

Yaklaşık 1.5 yıl önce aldığım kulaklığımı yaşadığım sorun nedeniyle garantiye yollamak istiyorum fakat nasıl yollayacağımı bilmiyorum. Amazon üzerinden satın almıştım satıcı Amazon şeklinde. Bana HyperX'e ulaşmamı söyledi hatta Instagram hesapları var oradan ulaşabilirsin dedi. HyperX Türkiye Instagram hesabından ulaştım. Normal olarak Türkçe bir şekilde şekilde sorunu anlattım ancak bana İngilizce olarak geri döndüler. Yani düşününce isim olarak HyperX Türkiye'nin neden bir Türkçe danışmanı yok anlamış değilim.

Benden ürünün fotoğrafını istediler başlangıçta sonradan üstünde adımın yazılı olduğu ve bugünün tarihi olan bir şekilde tekrardan fotoğraf istediler. Şimdi ise isim soy isim, e-posta, T.C. kimlik numarası, ve açık adresi istiyor. Her ne kadar onaylı hesap olsa da bu şekilde Instagram üzerinden Türkçe bile olmayan bir servis sisteminin olması hiç mantıklı gelmiyor.

Daha önce bu şekilde HyperX Türkiye ile konuşan ve bu bilgileri vererek ürününü servise yollayan var mı? Varsa süreç nasıl işliyor? Anlatabilirseniz sevinirim. Eğer başka bir şekilde servise yollamam gerekiyorsa bunun için de fikriniz varsa öğrenmek isterim.

Instagram hesabı: hyperxtürkiye

Son düzenleyen: Moderatör:
Web siteleri üzerinden canlı destek kısmından bağlantı kurduğunuzda gerekli fatura, seri kodu, adres, T.C. no gibi bilgileri talep ediyorlar, verdiğinizde soruna bağlı olarak eski ürünü/parçayı geri istemeden yedek parça gönderimi veya yeni kulaklık gönderimi oluyor.

Yedek parça gönderimi için fatura istemiyorlar, yeni kulaklık gönderiminde istiyorlar. Yedek parça için garantisinin devam ediyor olup olmaması da önemsiz. 3 yıllık ürüne de ücretsiz yedek parça talep edilebiliyor.

Selam,

Yaklaşık 1.5 yıl önce aldığım kulaklığımı yaşadığım sorun nedeniyle garantiye yollamak istiyorum fakat nasıl yollayacağımı bilmiyorum. Amazon üzerinden satın almıştım satıcı Amazon şeklinde. Bana HyperX'e ulaşmamı söyledi hatta Instagram hesapları var oradan ulaşabilirsin dedi. HyperX Türkiye Instagram hesabından ulaştım. Normal olarak Türkçe bir şekilde şekilde sorunu anlattım ancak bana İngilizce olarak geri döndüler. Yani düşününce isim olarak HyperX Türkiye'nin neden bir Türkçe danışmanı yok anlamış değilim.

Benden ürünün fotoğrafını istediler başlangıçta sonradan üstünde adımın yazılı olduğu ve bugünün tarihi olan bir şekilde tekrardan fotoğraf istediler. Şimdi ise isim soy isim, e-posta, T.C. kimlik numarası, ve açık adresi istiyor. Her ne kadar onaylı hesap olsa da bu şekilde Instagram üzerinden Türkçe bile olmayan bir servis sisteminin olması hiç mantıklı gelmiyor.

Daha önce bu şekilde HyperX Türkiye ile konuşan ve bu bilgileri vererek ürününü servise yollayan var mı? Varsa süreç nasıl işliyor? Anlatabilirseniz sevinirim. Eğer başka bir şekilde servise yollamam gerekiyorsa bunun için de fikriniz varsa öğrenmek isterim.

Evet, resmi hesap. Büyük ihtimalle aynı yola çıkacaksınız dediğim ile. Verebilirsiniz. Kargo için isteniyor adres, isim/soy isim, telefon no vb.

Arkadaşımda işin içinde çıkamayıp Amazon'a markanın el değiştirdiğini ve ingilizce destek verdiklerini söyledi. Amazon kulaklığı kendi alıp değişim yaptı. Sende Amazon'a desteğe ulaşmanın zor olduğunu, ürünü size güvenip aldığını belirt. Kendileri halletsin.

Arkadaşımda işin içinde çıkamayıp Amazon'a markanın el değiştirdiğini ve ingilizce destek verdiklerini söyledi. Amazon kulaklığı kendi alıp değişim yaptı. Sende Amazon'a desteğe ulaşmanın zor olduğunu, ürünü size güvenip aldığını belirt. Kendileri halletsin.
Sabah erkenden yazdım HyperX'e o yüzden şimdilik İnstagram ile garantiye devam edecepimm fakat eğer tekrardan bir şey olursa dediğiniz gibi yapmayı deneyeceğim teşekkürler.

Güncelleme: Ellerinde ilgili parça olmadığını söylediler ve kulaklığın 2 üst sürümünü gönderdiler. Gönderirken de UPS kargo ile yollamışlar. Gerçekten mükemmel bir hizmetti.

Son düzenleme:
İ

Selam,

Benden ürünün fotoğrafını istediler başlangıçta sonradan üstünde adımın yazılı olduğu ve bugünün tarihi olan bir şekilde tekrardan fotoğraf istediler. Şimdi ise isim soy isim, e-posta, T.C. Kimlik numarası, ve açık adresi istiyor. Her ne kadar onaylı hesap olsa da bu şekilde Instagram üzerinden Türkçe bile olmayan bir servis sisteminin olması hiç mantıklı gelmiyor.

Hocam Instagram hesabı 2 gündür mesajlarıma bakmıyor siz olayı nasıl çözdünüz. Dün mesaj attım. Dönüş süreleri daha mı uzun.

Hocam Instagram hesabı 2 gündür mesajlarıma bakmıyor siz olayı nasıl çözdünüz. Dün mesaj attım. Dönüş süreleri daha mı uzun.
Genelde 1'er gün arayla mesajlara dönüyorlar diye biliyorum bende de bu şekilde oldu. Sadece hafta sonları olursa hafta sonu çalışmıyor anladığım kadarıyla. Belki de artık Instagram'dan olmuyordur internet sitesi bakmayı dene.