Yer
United Kingdom
Eğer HyperX kulaklık kullanıyorsanız ve aksesuar (örnek olarak kulak pedi veya mikrofon, ses kartı veya dongle) talebinde bulunmak istiyorsanız, https://row.hyperx.com/tr/pages/support adresine giderek “Bizimle sohbet edin” butonuna tıklamanız yeterli. Talebinizi ilettikten sonra sizden istenen bilgileri verdiğinizde, ihtiyacınız olan parça ücretsiz olarak gönderiliyor.

Kulak pediniz eskidiyse, yıprandıysa ya da şeklini kaybettiyse yeni bir tane almanız için ücret ödemenize gerek yok. Aynı durum mikrofon ve ses kartı için de geçerli.

Eğer kulaklığın kendisinde bir sorun varsa, yenisi gönderiliyor. Üretimi durmuş bir modeliniz varsa (örneğin Cloud 2), yerine bir üst modeli (örneğin Cloud 3) gönderiliyor. Bunun için fatura gerekiyor. Aksesuar gönderimi için faturaya ihtiyaç yok. Garantinizin devam etmesine de gerek yok.

Aslında bu bilgilendirmeyi yapmamın asıl sebebi bu parçaları internetten almaya çalışan ve internetten bulmaya çalışan kişileri çok gördüğüm için. Yardımcı olmak istedim.

Son düzenleme:
Eğer HyperX kulaklık kullanıyorsanız ve aksesuar (örnek olarak kulak pedi veya mikrofon, ses kartı veya dongle) talebinde bulunmak istiyorsanız, https://row.hyperx.com/tr/pages/support adresine giderek “Bizimle sohbet edin” butonuna tıklamanız yeterli. Talebinizi ilettikten sonra sizden istenen bilgileri verdiğinizde, ihtiyacınız olan parça ücretsiz olarak gönderiliyor.

Kulak pediniz eskidiyse, yıprandıysa ya da şeklini kaybettiyse yeni bir tane almanız için ücret ödemenize gerek yok. Aynı durum mikrofon ve ses kartı için de geçerli.

Eğer kulaklığın kendisinde bir sorun varsa, yenisi gönderiliyor. Üretimi durmuş bir modeliniz varsa (örneğin Cloud 2), yerine bir üst modeli (örneğin Cloud 3) gönderiliyor. Bunun için fatura gerekiyor. Aksesuar gönderimi için faturaya ihtiyaç yok.

Aslında bu bilgilendirmeyi yapmamın asıl sebebi bu parçaları internetten almaya çalışan ve internetten bulmaya çalışan kişileri çok gördüğüm için. Yardımcı olmak istedim.
Açıkcası güzel ilgileniyorlar gamepad hakkında bir sorun yaşamıştım ve 0 ürün göndermişlerdi ben onlara ürün yollamamıştım.

Yakın zamanda yeni bir kulaklık almayı düşünüyordum sırf bu sebep yüzünden HyperX alacağım gerçekten müşterisine değer veren bir firmaymış. Fakat umarım bizim halk yine bunu kötüye kullanmaz.

Cloud 3 var, alalı birkaç ay oldu tertemiz. İleride pedler aşınırsa garanti süreci içerisinde ped talep edebiliyorsam mükemmel.

Acaba cift tiklayan kronik sorunlu mouselari icin de bir uygulama var mı? Bir görüşmek gerek.

Son ithalat yasağıyla (gümrük düzenlemesi yersen..)beraber bu olay da yalan olmuştur değil mi?
Youtube plaketine bile vergi çıkıyorsa bunlara kesin çıkar. Az buz da çıkmaz. Git sıfır al daha iyi.

Son düzenleme: