GTR Uzman Katılım 9 Ağustos 2024 Mesajlar 888 Çözümler 3 Beğeniler 253 Yer Manisa 25 Nisan 2026 #41 Leviodas dedi: Hocam umarım inisiyatif alan birisine denk gelirsiniz rahatça halledersiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam sizi biraz fazla yordum ama sizden herhangi bir kanıt vs. fatura istediler mi?
Leviodas dedi: Hocam umarım inisiyatif alan birisine denk gelirsiniz rahatça halledersiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam sizi biraz fazla yordum ama sizden herhangi bir kanıt vs. fatura istediler mi?
Leviodas Yetkin Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 800 Çözümler 1 Beğeniler 386 25 Nisan 2026 #42 GTR dedi: Hocam sizi biraz fazla yordum ama sizden herhangi bir kanıt vs. fatura istediler mi? Genişletmek için tıkla... Sıkıntı yok hocam. Hocam sadece kulaklığın SKU kodunu ve aldığım platformu söyledim o kadar fatura istemediler.
GTR dedi: Hocam sizi biraz fazla yordum ama sizden herhangi bir kanıt vs. fatura istediler mi? Genişletmek için tıkla... Sıkıntı yok hocam. Hocam sadece kulaklığın SKU kodunu ve aldığım platformu söyledim o kadar fatura istemediler.
GTR Uzman Katılım 9 Ağustos 2024 Mesajlar 888 Çözümler 3 Beğeniler 253 Yer Manisa 25 Nisan 2026 #43 Leviodas dedi: Sıkıntı yok hocam. Hocam sadece kulaklığın SKU kodunu ve aldığım platformu söyledim o kadar fatura istemediler. Genişletmek için tıkla... Hocam eğer bir daha sıkıntı çıkarırlarsa tarihi yanlış söyleyeceğim git satıcı ile konuş deyip duruyor çoğu temsilci.
Leviodas dedi: Sıkıntı yok hocam. Hocam sadece kulaklığın SKU kodunu ve aldığım platformu söyledim o kadar fatura istemediler. Genişletmek için tıkla... Hocam eğer bir daha sıkıntı çıkarırlarsa tarihi yanlış söyleyeceğim git satıcı ile konuş deyip duruyor çoğu temsilci.
Leviodas Yetkin Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 800 Çözümler 1 Beğeniler 386 25 Nisan 2026 #44 GTR dedi: Hocam eğer bir daha sıkıntı çıkarırlarsa tarihi yanlış söyleyeceğim git satıcı ile konuş deyip duruyor çoğu temsilci. Genişletmek için tıkla... Siz bilirsiniz hocam ama ürün kodu vereceğinizden hangi tarihte üretildiğini görebilirler.
GTR dedi: Hocam eğer bir daha sıkıntı çıkarırlarsa tarihi yanlış söyleyeceğim git satıcı ile konuş deyip duruyor çoğu temsilci. Genişletmek için tıkla... Siz bilirsiniz hocam ama ürün kodu vereceğinizden hangi tarihte üretildiğini görebilirler.
GTR Uzman Katılım 9 Ağustos 2024 Mesajlar 888 Çözümler 3 Beğeniler 253 Yer Manisa 25 Nisan 2026 #45 Leviodas dedi: Siz bilirsiniz hocam ama ürün kodu vereceğinizden hangi tarihte üretildiğini görebilirler. Genişletmek için tıkla... O zaman doğru tarih verip biraz kendimi acındırım :/
Leviodas dedi: Siz bilirsiniz hocam ama ürün kodu vereceğinizden hangi tarihte üretildiğini görebilirler. Genişletmek için tıkla... O zaman doğru tarih verip biraz kendimi acındırım :/
Leviodas Yetkin Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 800 Çözümler 1 Beğeniler 386 25 Nisan 2026 #46 GTR dedi: O zaman doğru tarih verip biraz kendimi acındırım :/ Genişletmek için tıkla... Öyle yapın hocam, en iyi seçenek o gibi duruyor.
GTR dedi: O zaman doğru tarih verip biraz kendimi acındırım :/ Genişletmek için tıkla... Öyle yapın hocam, en iyi seçenek o gibi duruyor.
GTR Uzman Katılım 9 Ağustos 2024 Mesajlar 888 Çözümler 3 Beğeniler 253 Yer Manisa 26 Nisan 2026 #47 Leviodas dedi: Öyle yapın hocam, en iyi seçenek o gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... Hocam sizin sorununuz neydi ki dongle istediniz ve nasıl ifade ettiniz.
Leviodas dedi: Öyle yapın hocam, en iyi seçenek o gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... Hocam sizin sorununuz neydi ki dongle istediniz ve nasıl ifade ettiniz.
Leviodas Yetkin Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 800 Çözümler 1 Beğeniler 386 26 Nisan 2026 #48 GTR dedi: Hocam sizin sorununuz neydi ki dongle istediniz ve nasıl ifade ettiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam dongle bağlantısı kopuyordu onu söyledim.
GTR dedi: Hocam sizin sorununuz neydi ki dongle istediniz ve nasıl ifade ettiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam dongle bağlantısı kopuyordu onu söyledim.
GTR Uzman Katılım 9 Ağustos 2024 Mesajlar 888 Çözümler 3 Beğeniler 253 Yer Manisa 26 Nisan 2026 #49 Leviodas dedi: Hocam dongle bağlantısı kopuyordu onu söyledim. Genişletmek için tıkla... Hocam son olarak dongle geldi mi merak ettim.
Leviodas dedi: Hocam dongle bağlantısı kopuyordu onu söyledim. Genişletmek için tıkla... Hocam son olarak dongle geldi mi merak ettim.
Leviodas Yetkin Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 800 Çözümler 1 Beğeniler 386 26 Nisan 2026 #50 GTR dedi: Hocam son olarak dongle geldi mi merak ettim. Genişletmek için tıkla... Evet hocam. Eski dongle de bende kaldı.
GTR dedi: Hocam son olarak dongle geldi mi merak ettim. Genişletmek için tıkla... Evet hocam. Eski dongle de bende kaldı.