Alınır, sunduğu özellikleri göz önüne alacak olursak eğer, bu fiyata bu mikrofon fazla iyi, 32 bit/192 kHz desteğinin olması, 20 Hz - 20 kHz ses hassasiyeti sunması, sadece cardioid (tek yönlü) değil, aynı zamanda isteğe göre bidirectional (çift yönlü) ve omnidirectional (çok yönlü) ses alımının da olması ve çeşitli şartlar için bunlar arasından seçim yapılabiliyor oluşu çok güzel özellikler. Kendim de bu mikrofonu alacağım. Zaten USB Type-C ve AUX bağlantı girişlerini de destekliyor, XLR girişine mecbur değilsin yani.
Alttaki arkadaşın verdiği örnekleri dikkate bile almamanı tavsiye ederim, bu kulaklığın yarısı kadar özelliğe sahip diyebilirim. HyperX QuadCast 2 S elektret kondenser bir mikrofon olduğu için, arkadaşın tavsiye olarak sunduğu dinamik mikrofonlara göre çok daha yüksek ses hassasiyetine ve çok daha geniş frekans desteğine sahip, kondenser bir mikrofon olduğu için de vokal ve enstrüman kaydı da alabilirsin teknik olarak, zaten bu tarz işler için kondenser mikrofonlar önerilir.
Örnek olarak gösterdiği Fifine AM8 ve Maono PD200X, HyperX QuadCast 2 S rakibi mikrofonlar değiller, biri 16 bit/48 kHz, diğeri de 24 bit/48 kHz destek sunabiliyor. Zaten fiyatlarından da anlayabilirsin aralarındaki farkı.
Bu mikrofonu ve markayı çok fazla araştırdım ve garanti konusunda yaşanan bir zorluk veya bu ürüne dair ciddi bir sorun daha önce pek fazla duymadım, tabii ki teknolojik ürünlerde her zaman bir şans payı vardır ama genel manada oldukça kaliteli mikrofonlara sahip bir marka diyebilirim, umarım verdiğim bilgiler işine yaramıştır.