Bütçe
3.500 TL

Veyt

Başarılı
Merhabalar, bu iki mikrofon arasında kaldım. Sizce hangisini almalıyım?
Solocast 2, 3.000 TL daha cazip geldi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende Solocast 1 var. Çevredeki tüm sesleri alıyor. Klavye, yoldan geçen araba gürültüsü vs. 1 yıl öncesine kadar uygulamasında gürültü filtreleme özelliği yoktu. şu anda nasıl bilmiyorum. Ne için kullanacaksınız? Solocast 2'yi araştırdınız mı? Gürültü engelleme özelliği var mı? Sadece Discord için ise, Discord'un gürültü engelleme özelliği var. Orada sorunsuz kullanırsınız fakat eğer Solocast 2'nin de bu özelliği yoksa; oyunlarda ya da videolarda biraz sıkıntı yaşayabilirsiniz. Belki NVIDIA gürültü engelleme uygulamasını kullanacaksınız bilemiyorum.

Solocast 1 yukarıda yazdıklarım dışında, gayet tatmin edici. Malzemesi kaliteli, Solocast 2'ye göre biraz yapısı farklı ama sonuçta yeni nesil olduğu için üzerine koymuşlardır diye düşünüyorum. Fifine hakkında bilgim yok.

Son düzenleme:
1790153458455.webp

Yazılım böyle hocam NGENUITY BETA'yı kullanıyor. İstediğim özellik olarak gürültü engelleme ve dahası mevcut sanırsam. Ne düşünüyorsunuz? @venovar

ASUS ROG Pelta kullanıyorum. Mikrofonu beğenmiyorum.

Fifine A6T'yi kullanmaktayım. Sesi gerçekten çok temiz ve basslı alıyor benim tam sevdiğim şekilde. Bazılarında tiz almış ama oda durumu ve sessizliğe bağlı bu değişiyor sanırsam. Bende ses çok basslı ve derinden geliyor. Buna bağlı olarak ama gürültü engelleme falan yok. Hatta mikrofonun yazılımı yok direkt. Plug-and-play olduğu için taktığın anda kullanıyorsun.

Kondenser mikrofona 3500 vermek mantıklı değil bence. Biraz daha çıkınca dinamik alabiliyorsun. Aradaki 1000 lira fark zaten boom arm yüzünden.

Buradan ikisinin de sesine bir bak, klasik fifine sesi. Kondenser için boom arma ihtiyacın yok

Sorun şu ortam seslerini ve nefes seslerini yok edecek bir özelliği yok.