B bolulu Çalışkan Katılım 30 Ağustos 2025 Mesajlar 11 Beğeniler 1 10 Şubat 2026 #1 Selam dostlar. Hytale aldık arkadaşlarla fakat online oynama işini çözemedik. İnternette bir sürü anlatım var onrları da anlamadım bilen birisi, yapmış birisi yardımcı olabilir mi? Server IP paylaşıyoruz fakat diğer kişi bağlanırken hata alıyor.
Selam dostlar. Hytale aldık arkadaşlarla fakat online oynama işini çözemedik. İnternette bir sürü anlatım var onrları da anlamadım bilen birisi, yapmış birisi yardımcı olabilir mi? Server IP paylaşıyoruz fakat diğer kişi bağlanırken hata alıyor.
Trojan Uzmanı Uzman Katılım 23 Şubat 2025 Mesajlar 208 Çözümler 2 Beğeniler 66 Yer İstanbul 10 Şubat 2026 #2 Kendi ağınızdaki ipyimi paylaşıyorsunuz. Artı 0 Eksi
KS KS B bolulu Çalışkan Katılım 30 Ağustos 2025 Mesajlar 11 Beğeniler 1 10 Şubat 2026 #3 Trojan Uzmanı dedi: Kendi ağınızdaki ipyimi paylaşıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... yani oyunun kendisindeki code paylaşma varya başkası girmesi için onu paylaşıyorum. Onu kastettim Artı 0 Eksi
Trojan Uzmanı dedi: Kendi ağınızdaki ipyimi paylaşıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... yani oyunun kendisindeki code paylaşma varya başkası girmesi için onu paylaşıyorum. Onu kastettim