Detaylar
Kim cevapladı?Güzel olmuş. Neyle boyadınız? Ben de faremi boyamıştım üstüne vernik atınca bütün tozlar verniğe yapıştı rezalet oldu. Zımparalayıp tekrar boyadım bu sefer sadece boya katmanını bıraktım. Bu şekilde daha az toz tutuyor. Vernik niye öyle oldu anlamadım.
Güzel olmuş. Neyle boyadınız? Ben de faremi boyamıştım üstüne vernik atınca bütün tozlar verniğe yapıştı rezalet oldu. Zımparalayıp tekrar boyadım bu sefer sadece boya katmanını bıraktım. Bu şekilde daha az toz tutuyor. Vernik niye öyle oldu anlamadım.
Bunu tek kullandım toplam 3 defa üstünden geçtim her seferinde 1 saat bekledim.
Dosya Ekleri
erdym 55
Üstün
Bunu tek kullandım toplam 3 defa üstünden geçtim her seferinde 1 saat bekledim.
Üstüne vernik tarzı bir koruyucu uygulayın yoksa üzebilir.
Üstüne vernik tarzı bir koruyucu uygulayın yoksa üzebilir.
Kaç kişiye sordum boyacıya vs atmasanda sorun olmaz dediler o yüzden şimdilik ellemek istemiyorum vernik sonrası sıkıntı olur filan.
erdym 55
Üstün
Kaç kişiye sordum boyacıya vs atmasanda sorun olmaz dediler o yüzden şimdilik ellemek istemiyorum vernik sonrası sıkıntı olur filan.
Akçalı solma yapabiliyor o yüzden dedim bir de toz falan silerken sorun olabiliyor. Yine de güzel tutmuş zımpara falan yaptın mı?
Akçalı solma yapabiliyor o yüzden dedim bir de toz falan silerken sorun olabiliyor. Yine de güzel tutmuş zımpara falan yaptın mı?
Yok direk 3 kat geçtim üstünden.
PC kasası boyayan bir arkadaş önerdi ve oda yıllardır hep bu şekilde boyuyor şimdiye kadar vernik kullanmadım diyor.
erdym 55
Üstün
Yok direk 3 kat geçtim üstünden.
PC kasası boyayan bir arkadaş önerdi ve oda yıllardır hep bu şekilde boyuyor şimdiye kadar vernik kullanmadım diyor.
Zımpara yüzeyi daha pürüzlü hale getirir ondan kullanılıyor. Neyse en azından kasanın altındaki temiz bir sorun çıkarsa zımpara atar sıfırdan boyarsın.
Zımpara yüzeyi daha pürüzlü hale getirir ondan kullanılıyor. Neyse en azından kasanın altındaki temiz bir sorun çıkarsa zımpara atar sıfırdan boyarsın.
Aynen olmadı en kötü ihtimal sanayide arkadaşım var ona veririm o boyar
Başarılı olmuş hocam yakından çekip yapabilir misiniz dokusu nasıl gözüküyor merak ettim