Hytech mouse pad bileğimi tahriş ediyor

fordark

Yetkin
30-40 dakikalık League of Legends maçı atıyorum, bileğim kıpkırmızı oluyor. Birazcık kaşınıyor. Mouse Pad'in yüzeyine dokunduğumda çok güzel bir hissi var ama alerjim mi var mouse pad mi kalitesiz anlamadım. Ürün bu:

https://app.hb.biz/joliXJeakmmN

Son düzenleyen: Moderatör:

Bayağı kalitesiz bir mouse pad eğer bütçeniz çok azsa bu iki mousepadi öneririm.

Dışarıdan bakarak iyi bir ürün olmadığını söyleyebilirim. Bunlar cilt sağlığına zararlı malzemelerden yapılan ürünler. Geldiğinde kokan ve uzun süre kullansanız da kokmaya devam ediyorlar. Benzeri şekilde küçük olan Razer Golithaus yazan bir mouse padi önceden kullanmıştım. Bağlantıdaki ürün olması lazım, boyutu küçük olan. Halen bu ürün masada monitörü sabitlesin diye duruyor ve o koku gelmeye devam ediyor. Bir ara oraya farklı bir şey ayarlayıp kurtulamam lazım.

Genelde Çin'de çok ucuza topluca alınıyor ve yüksek kar ile satıyorlar. Tasarımdan kullanıcıyı cezbetmeye çalışıyorlar veya cahil kullanıcıyı kafalamak için bilgisayarcı gibi yerlerde satılıyor.

KlasseGear yerli bir tekstik firması olduğunu biliyorum. XRades ve Porge konusunda emin değilim. Ama ürünleri kaliteli. Çin'de de kaliteli mouse padler üretilebiliyor. Ama burada getirten firmanın insafına kalıyorsunuz. Bu üç marka en azından giriş seviyesi mouse padler için güvenilirler.

Kesinlikle yeni mouse pad alın. Bağlantıdaki ürünlerden birini tercih edebilirsiniz. Farklı tasarımları mevcut, almadan onlara da göz atın.

Eğer 90x40 çok büyük geliyorsa 70x30 tarafında Porge'nin çok fazla tasarımı var. Ama bir tık pahalı. XRades ve KlasseGear'ın da 70x30 veya 80x30 versiyonları var.

Üstün körü deneyimledim. Ama daha uygun bir şey arıyorsanız şu ürüne de bakılabilir. Yüzeyi yumuşak genelde ofis mouse padleri için daha uygun oluyor. Ama 3mm kalınlıkta ve dikişli olduğundan oyunlarda da kullanılabilir gibi geldi.

Ayrıca farklı boyutlarda mouse padler için mağaza sayfalarına da bakabilirsiniz.

Bütçem yükselir diyorsanız KlasseGear veya Wraith ürünlerini öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…