Greens1903 25

Uzman
Merhaba, arkadaşlar Fiat almaya gittim kendimi bir anda Hyundai Accent Era 1.5 CRDi VGT Style dizelin içinde buldum o kısmet oldu bu araç nasıldır üzer mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam öncelikle hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler diliyorum. Genel olarak üzmez. Motoru sağlam atik bir araçtır. Turbosunu kontrol ettirmeni öneririm çünkü turbosunda kronik bir sıkıntı var diye biliyorum. Genel kullanımda takip mesefane dikkat etmeni öneririm çünkü frene basınca hızlanan cinsten.

Bakımlarını aksatmayın, aracı sürekli düşük devirlerde kullanmayın dizel araçlarda malum kurumlanma problemi olabiliyor.

Hayırlı olsun. Temizse muazzam ekonomik, sorunsuz araçtır ancak hıza gelmez. Frenleri kötüdür. Konfor da yoktur. Yine de dünyayı gezdirir.

Hocam öncelikle hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler diliyorum. Genel olarak üzmez. Motoru sağlam atik bir araçtır. Turbosunu kontrol ettirmeni öneririm çünkü turbosunda kronik bir sıkıntı var diye biliyorum. Genel kullanımda takip mesefane dikkat etmeni öneririm çünkü frene basınca hızlanan cinsten.

Bakımlarını aksatmayın, aracı sürekli düşük devirlerde kullanmayın dizel araçlarda malum kurumlanma problemi olabiliyor.

Eyvallah, Fiat punto alacaktım, bir an kendimi bu araçta buldum ama aklım Fiat punto da kaldı. :)

Temiz olmayan üzerine bakım geçmişini iyi bilmek lazım. Tanıdığım 2 kere motor yaptırdı, dizel arabaya da ben pek sıcak bakmıyorum.

3 silindir olanını alma da, o çok baş belası. VGT'lerde gerçi var mı tam emin değilim de.

Ben 1.4 DOHC daha mantıklı buluyorum, xBN'e de katılıyorum dizel araç konusunda.

Era'nin yaninda daha ucuza kapatabileceginiz muadil ancak belki de daha kaliteli, ayni fabrikadan, kardes markadan olan Kia Rio'lara da mutlaka şiddetle öneriyorum bakın.

@Greens1903, yalan ya Fiat olduğuna bakma birçok parçası zor bulunuyor.

Artık kısmet. :)

3 silindir olanını alma da, o çok baş belası. Vgt'lerde gerçi var mı tam emin değilim de.

Ben 1.4 DOHC daha mantıklı buluyorum, Xbn'e de katılıyorum dizel araç konusunda.

Era'nin yaninda daha ucuza kapatabileceginiz muadil ancak belki de daha kaliteli, ayni fabrikadan, kardes markadan olan Kia Rio'lara da mutlaka şiddetle öneriyorum bakın.

Bu aracı aldım 4 silindir sanırım.